Overkapping offerte vrijblijvend aanvragen

Houten veranda uit Douglas hout

Houten veranda: Geniet van het buitenleven

U heeft een geweldige tuin en bent hier ontzettend trots op, natuurlijk wilt u hier dan ook elk seizoen van kunnen genieten, ongeacht de weersomstandigheden.  Met een houten veranda van Weerts Advies kunt u tijdens warme zomerdagen toch lekker in de schaduw zitten terwijl de veranda u ook beschutting biedt in het natte najaar. U kunt dus door weer en wind genieten van uw prachtige tuin!

Een houten veranda is geschikt voor ieder terras, of u  nou een tussenwoning heeft, een vrijstaand huis heeft of woont op een boerderij.

Houten veranda Drenthe

Overal een Weerts veranda!

Wij leveren houten veranda's in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor u voorzien, u bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage. 

Houten veranda op maat gemaakt

Weerts Advies is specialist op het gebied van veranda's. Ook voor op maat gemaakte houten veranda's kunt u bij ons terecht. De veranda's die wij leveren zijn gemaakt uit douglas hout. Hieronder vindt u een overzicht van de voordelen en mogelijkheden van onze douglas veranda's. 

Zeer robuust houten veranda systeem, met uitgebreide mogelijkheden.

Hoe gaat uw houten Douglas veranda er uit zien? 

 Douglas houten veranda   Douglas houten veranda   Douglas houten veranda met aluminium goot

 

Offerte aanvragen

Een afspraak
een vrijblijvende offerte

 

 

Maps Weerts Advies
Marten Kuilerweg
7916 RJ Elim (Hoogeveen)
Contact Weerts Advies +31 (0) 528 352417
info@weertsadvies.nl
Openingstijden Weerts Advies Ma t/m Vr vanaf 10.00 tot 18.00
Za 9.30 tot 12.00 - En op afspraak
Facebook Weerts Advies

Vind ons leuk!

 

Weerts Advies

Contact Weerts Advies

+31 (0) 528 352417

Weerts Advies

Wat vinden onze klanten?

Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.

-Tim & Riny Bakens

Nieuwsgierig geworden?

Zonwering aanschaffen is geen dagelijkse bezigheid.   Weerts Advies helpt u graag om de juiste keuze te maken. Door de opgebouwde expertise geven wij u een goed advies. Vraag een offerte aan of maak een afspraak zodat u binnenkort kan genieten van uw nieuwe product.

Vrijblijvend advies

Ons werkgebied en services