Overkapping offerte vrijblijvend aanvragen

Veranda Hoogeveen | Weerts Advies helpt


Voor elke situatie en wens een product op maat gevonden door Weerts in Hoogeveen.

Weerts in Hoogeveen levert voor elke tuin een passende oplossing. Ook denken wij aan uw budget! Zo onderscheiden wij onze aluminium veranda's in 3 categorieën.

Comfort Line

Ons instapmodel, met een standaard afgeronde goot en een montage zonder zichtbare schroeven! 

Heerlijk genieten van uw comfort line aluminium veranda, standaard met een afgeronde goot, en zonder zichtbare schroeven! De vierkante liggers, natuurlijk uit aluminium, zorgen voor een fraaie en stevige constructie. Standaard wordt de comfort line veranda uitgevoerd met een verdekte waterafvoer, en aluminium kliklijsten op het dak. Standaard leverbaar in de kleuren RAL 9001 en RAL 7016 structuur. Deze veranda heeft een maximale diepte van maar liefst 7 meter en de breedte is eindeloos!

Klik hier voor meer info over de comfortline veranda

Premium Line

Deze veranda is leverbaar met polycarbonaat of met glas! De premium Line onderscheid zich van de comfort Line door haar kracht. Met extra verstevigde liggers, goot en muurprofiel kan deze veranda elke dakvulling gebruiken, en zelfs een zonwering bovenop of onder langs dragen! 

De premiumline veranda is standaard leverbaar in crème wit en antraciet structuur, alle andere RAL kleuren zijn tegen meerprijs leverbaar. Dus laat u informeren over de vele mogelijkheden van de Premium Line veranda door vrijblijvend een afspraak te maken.

Klik hier voor meer info over de premiumline veranda

Sunparadise Hawaï 40

De Hawaï 40 is het top of the Line dak, met zijn buiten liggende statica en vele aanpassingsmogelijkheden wat betreft sterkte uitvoeringen past een Hawaï 40 altijd!

Deze wordt standaard uitgevoerd met 10 mm glas, er is zelfs een overstek over de goot mogelijk van maar liefst 80 cm! De Hawaï 40 is leverbaar in maar liefst 15 standaard kleuren. Wanneer de veranda is gemonteerd is zijn de eenvoud en de afwerking de kroon op de veranda, ook de vele toevoegingen en uitbreidingsmogelijkheden maken de Hawaï tot een echte topper.

Klik hier voor meer info over de Hawaii 40 

Douglas hout

Een prachtige houtcontructie gemaakt uit Douglas hout 

Deze veranda kan zowel met glas als polycarbonaat worden uitgevoerd door middel van een aluminium kliksysteem op het dak. Hierdoor worden de dakplaten stevig en zeer fraai verwerkt in de houten constructie. De blaken worden allen op vaste graden afgezaagd en ingekeept voor een optimale stevigheid. 

 

Maps Weerts Advies
Marten Kuilerweg
7916 RJ Elim (Hoogeveen)
Contact Weerts Advies +31 (0) 528 352417
info@weertsadvies.nl
Openingstijden Weerts Advies Ma t/m Vr vanaf 10.00 tot 18.00
Za 9.30 tot 12.00 - En op afspraak
Facebook Weerts Advies

Vind ons leuk!

 

Weerts Advies

Contact Weerts Advies

+31 (0) 528 352417

Weerts Advies

Wat vinden onze klanten?

Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.

-Tim & Riny Bakens

Nieuwsgierig geworden?

Een garagedeur of een veranda aanschaffen is geen dagelijkse bezigheid. Weerts Advies helpt u graag om de juiste keuze te maken. Door de opgebouwde expertise geven wij u een goed advies. Maak nu een afspraak, zodat u binnenkort kan genieten van uw nieuwe product.
 

Vrijblijvend advies

Ons werkgebied en services