Overkapping offerte vrijblijvend aanvragen

Uw serre door Weerts Advies

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw woning uit te breiden? Er zijn hiervoor heel veel mogelijke keuzes. Zo kunt u kiezen voor een uitbouw, een dakkapel, maar natuurlijk ook voor een prachtige serre. Weerts Advies heeft ook andere alternatieven voor een uitbouw, zoals een tuinkamer of een veranda.

Bekijk hier onze tuinkamers

Bekijk hier onze veranda's

Waarom kiezen voor een serre?

Een serre zorgt voor enorm veel licht en ruimte in uw woning. Ook zorgen de grote glasoppervlakten in de serre voor een gevoel van vrijheid in huis. Ook is een serre vaak één van de goedkopere oplossingen om de ruimte in je huis uit te bouwen. Als ervaren serrebouwer kan Weerts Advies u altijd eerlijk en deskundig adviseren. Ook werkt Weerts Advies altijd met de beste producten.

Een serre is een maatwerk klus

Een serre laten maken is altijd een maatwerk klus. Het voordeel van een serre is dat alle opties geheel naar uw eigen wens zijn in te vullen. Je kan hierbij denken aan kleuren, uitvoeringen van de bewegende delen. Het is namelijk mogelijk om te kiezen voor een schuifwand, of toch misschien voor een vouwwand.

Een aangename tempratuur met de serre van Weerts Advies

Wanneer er gesproken word over een serre dan denkt men vaak direct aan warmte. Natuurlijk bestaat een serre voor 85% uit glas. Maar ook in de ontwikkeling van deze materialen heeft de tijd niet stil gestaan. Omdat de serres van Weerts alleen de beste materialen bevatten geldt dit ook voor glas. Natuurlijk is het mogelijk om een van onze speciale serre zonwering te plaatsen.

Weerts past enkel glas toe dat ook afdoende is voor uw specifieke situatie. Zo kan er gekozen worden tussen glas of polycarbonaat. De toegepaste polycarbonaat platen zijn altijd 32 mm of dikker om een goede isolatie te kunnen waarborgen.

Het glas is altijd voorzien van de meest hightech gas vullingen die op dat moment de beste isolatie geven.

Waarom kiezen voor Weerts Advies

Mocht u interesse hebben in de mogelijkheden van de serrebouw van Weerts Advies, neem dan telefonisch contact op met Weerts Advies. 

Direct een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in en ontvang een offerte op maat. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

FORMULIER

 

Maps Weerts Advies
Marten Kuilerweg
7916 RJ Elim (Hoogeveen)
Contact Weerts Advies +31 (0) 528 352417
info@weertsadvies.nl
Openingstijden Weerts Advies Ma t/m Vr vanaf 10.00 tot 18.00
Za 9.30 tot 12.00 - En op afspraak
Facebook Weerts Advies

Vind ons leuk!

 

Weerts Advies

Contact Weerts Advies

+31 (0) 528 352417

Weerts Advies

Wat vinden onze klanten?

Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.

-Tim & Riny Bakens

Nieuwsgierig geworden?

Zonwering aanschaffen is geen dagelijkse bezigheid.   Weerts Advies helpt u graag om de juiste keuze te maken. Door de opgebouwde expertise geven wij u een goed advies. Vraag een offerte aan of maak een afspraak zodat u binnenkort kan genieten van uw nieuwe product.

Vrijblijvend advies

Ons werkgebied en services