Markiezen offerte vrijblijvend aanvragen

Opnieuw Bekleden van Markiezen

Wanneer u reeds markiezen heeft en de kappen en het frame is nog in goede staat, alleen het doek is lelijk, of gescheurd, dan kunt u er ook voor kiezen om uw markies opnieuw te laten bekleden. 

U heeft een ruime keus uit moderne, en klassieke doeken welke alle op uw bestaande markies aangebracht kunnen worden. Na het bekleden wordt uw markies altijd afgewerkt met een kunststof biesband in een passende kleur bij het doek. 

Wanneer wij uw markiezen opnieuw gaan bekleden vervangen we standaard nog een aantal onderdelen, zie de opsomming hieronder voor een overzicht:

Indien gewenst kunnen wij ook het frame voor u schuren en opnieuw lakken. 

Wanneer u uw markiezen helemaal wilt upgraden naar de 21e eeuw kunnen we ook het elektrisch maken van uw markiezen voor u verzorgen!

Bent u na het lezen geïnteresseerd geraakt in het laten her-bekleden van uw markies? Vul dan hieronder het contactformulier in, een van onze medewerkers zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Klik hier voor onze aluminium markiezen

Bekijk hier onze houten markiezen

Lees hier meer over markiezen voor horeca en winkels

 

Offerte aanvragen voor het opnieuw bekleden van Markiezen

 

 

 

Maps Weerts Advies
Marten Kuilerweg
7916 RJ Elim (Hoogeveen)
Contact Weerts Advies +31 (0) 528 352417
info@weertsadvies.nl
Openingstijden Weerts Advies Ma t/m Vr vanaf 10.00 tot 18.00
Za 9.30 tot 12.00 - En op afspraak
Facebook Weerts Advies

Vind ons leuk!

 

Weerts Advies

Contact Weerts Advies

+31 (0) 528 352417

Weerts Advies

Wat vinden onze klanten?

Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.

-Tim & Riny Bakens

Nieuwsgierig geworden?

Zonwering aanschaffen is geen dagelijkse bezigheid.   Weerts Advies helpt u graag om de juiste keuze te maken. Door de opgebouwde expertise geven wij u een goed advies. Vraag een offerte aan of maak een afspraak zodat u binnenkort kan genieten van uw nieuwe product.

Vrijblijvend advies

Ons werkgebied en services