ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Markiezen Roden

Voor markiezen in Roden en omgeving bent u bij Weerts Advies aan het juiste adres. In ons brede aanbod vindt u markiezen in verschillende prijsklassen, van hout én aluminium. Maar er is nog veel meer om uit te kiezen. Ook voor bedrijfspanden als restaurants en winkels. Lees meer over ons aanbod, neem contact op voor vragen of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan
markiezen

Over onze markiezen

Met onze markiezen kunt u alle kanten op. Toch hebben al onze markiezen iets gemeen. Het is namelijk een efficiënte vorm van zonwering, door de gesloten zijkanten. Zo houdt u zoveel mogelijk warmte en felle zonnestralen buiten. Maar er zijn nog veel meer voordelen! We zetten ze voor u op een rij:

 • Effectieve zonwering
 • Authentieke uitstraling
 • Beschikbaar in verschillende afmetingen,
  kleuren en materialen
 • Elektrische bediening optioneel

Hout of aluminium

De markiezen die wij in Roden en omgeving aanbieden zijn beschikbaar in een houten en aluminium variant. De houten variant, ook wel de ‘basic’ markies genoemd, is een klassieke en voordelige zonwering. De kap is van hardhout en het frame van grenen. Kiest u voor de standaard kleuren? Of wilt u liever iets exclusiever? Ook dat is mogelijk tegen een kleine meerprijs.

Naast houten markiezen vindt u in ons aanbod aluminium markiezen. Deze zonwering is nóg duurzamer en onderhoudsvriendelijker. Schilderen is niet nodig en aluminium kan immers niet rotten. Af en toe afnemen met een doek is voldoende om deze markiezen jarenlang mee te laten gaan.

Houten markiezen

houten markiezen
Lees meer over houten markiezen

Aluminium markiezen

aluminium markiezen
lees meer over aluminium markiezen

Markiezen voor uw bedrijfspand

Ook voor bedrijfspanden zijn markiezen razend populair. Het is dan ook een sfeervolle zonwering voor restaurants, cafés en luxe winkels vindt u niet? We helpen u graag uw bedrijfspand in Roden voorzien van markiezen. Eventueel in de kleuren van uw huisstijl of zelfs inclusief logo!

Vraag een offerte aan

Montage markiezen

Niet iedereen heeft zin en tijd om de markiezen zelf te monteren, dat kunnen we ons goed voorstellen. Ook dan staan wij dus graag voor u klaar. Laat ons bij de aanvraag van de offerte weten dat u ons uw markiezen in Roden wilt laten monteren, dan houden wij hier rekening mee.

Renovatie markiezen

Zijn uw ramen al voorzien van markiezen, maar kunnen deze wel een opknapbeurt gebruiken? Ook dan staan we voor u klaar. Zo kunt u bijvoorbeeld door ons de doeken van uw markiezen in Roden en omgeving laten vervangen, maar we doen nog veel meer. Waarvoor kunt u precies bij ons terecht?

 • Doek vervangen en bevestigen op frame (eventueel incl. volant)
 • Koorden vernieuwen
 • Katrollen vernieuwen
 • Frame schuren en opnieuw lakken
 • Elektrisch maken
Lees meer over renovatie markiezen