ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Markiezen Rijssen

Voor markiezen in Rijssen en omgeving bent u bij Weerts Advies aan het juiste adres. In ons brede aanbod vindt u markiezen in verschillende prijsklassen, van hout én aluminium. Maar er is nog veel meer om uit te kiezen. Ook voor bedrijfspanden als restaurants en winkels. Lees meer over ons aanbod, neem contact op voor vragen of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan
markiezen

Over onze markiezen

Markiezen zijn en stijlvolle vorm van zonwering. U houdt de zon buiten waardoor het binnen lekker koel blijft én u heeft geen last van de felle zon in uw woning of bedrijfspand. Dankzij de gesloten zijkanten zijn markiezen een effectievere zonwering ten opzichte van andere vormen. We zetten alle voordelen voor u op een rij:

  • Effectieve zonwering
  • Authentieke uitstraling
  • Beschikbaar in verschillende afmetingen,
    kleuren en materialen
  • Elektrische bediening optioneel

Markiezen van hout of aluminium

In ons aanbod vindt u verschillende markiezen om uw ramen in Rijssen en omgeving van zonwering te voorzien. Zo kiest u uit houten en aluminium markiezen. Onze ‘basic’ markiezen hebben een hardhouten kap en een grenenhouten frame. Een voordelige optie met klassiek uiterlijk. De markiezen worden in standaard kleuren geleverd, maar tegen een kleine meerprijs kunt u zelf een andere kleur kiezen. Zo bent u verzekerd van de markies die bij uw gevel past.

Wilt u het onderhoud aan uw markiezen zoveel mogelijk beperken? Kies dan voor aluminium markiezen. In dit geval onderhoudt u de kap en het frame simpelweg door er af en toe een doek overheen te halen. U hoeft het niet te schilderen en het zal nooit rotten. Een mooie duurzame optie dus.

Houten markiezen

houten markiezen
Lees meer over houten markiezen

Aluminium markiezen

aluminium markiezen
lees meer over aluminium markiezen

Markiezen voor uw bedrijfspand

Ook voor bedrijfspanden zijn markiezen razend populair. Het is dan ook een sfeervolle zonwering voor restaurants, cafés en luxe winkels vindt u niet? We helpen u graag uw bedrijfspand in Rijssen voorzien van markiezen. Eventueel in de kleuren van uw huisstijl of zelfs inclusief logo!

Vraag een offerte aan

Montage markiezen

Niet iedereen heeft zin en tijd om de markiezen zelf te monteren, dat kunnen we ons goed voorstellen. Ook dan staan wij dus graag voor u klaar. Laat ons bij de aanvraag van de offerte weten dat u ons uw markiezen in Rijssen wilt laten monteren, dan houden wij hier rekening mee.

Markiezen opnieuw bekleden

Heeft u al markiezen, maar is de bekleding aan vervanging toe? Weerts Advies is de plek in omgeving Rijssen om uw markiezen van nieuwe bekleding te voorzien. Kies uit ons ruime aanbod klassieke en moderne doeken, inclusief kunststof biesband in passende kleur. Bij het vervangen van het doek, kijken we ook naar de koorden en katrollen. Waar nodig renoveren we ook het frame of maken we de markiezen elektrisch voor extra gemak.

Lees meer over renovatie markiezen
renovatie markiezen Raalte