ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Markiezen Raalte

Op zoek naar markiezen in omgeving Raalte? Bij Weerts Advies bent u aan het juiste adres. Hier vindt u een breed aanbod van deze stijlvolle zonwering. Kiest u voor aluminium of hout? Handmatige of toch elektrische bediening? Alles is mogelijk, ook voor bedrijfspanden. Lees meer over onze markiezen of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan
markiezen

Over onze markiezen

Met onze markiezen kunt u alle kanten op. Toch hebben al onze markiezen iets gemeen. Het is namelijk een efficiënte vorm van zonwering, door de gesloten zijkanten. Zo houdt u zoveel mogelijk warmte en felle zonnestralen buiten. Maar er zijn nog veel meer voordelen! We zetten ze voor u op een rij:

 • Effectieve zonwering
 • Authentieke uitstraling
 • Beschikbaar in verschillende afmetingen,
  kleuren en materialen
 • Elektrische bediening optioneel

Hout of aluminium

De markiezen die wij in Raalte en omgeving aanbieden zijn beschikbaar in een houten en aluminium variant. De houten variant, ook wel de ‘basic’ markies genoemd, is een klassieke en voordelige zonwering. De kap is van hardhout en het frame van grenen. Kiest u voor de standaard kleuren? Of wilt u liever iets exclusiever? Ook dat is mogelijk tegen een kleine meerprijs.

Naast houten markiezen vindt u in ons aanbod aluminium markiezen. Deze zonwering is nóg duurzamer en onderhoudsvriendelijker. Schilderen is niet nodig en aluminium kan immers niet rotten. Af en toe afnemen met een doek is voldoende om deze markiezen jarenlang mee te laten gaan.

Houten markiezen

houten markiezen
Lees meer over houten markiezen

Aluminium markiezen

aluminium markiezen
lees meer over aluminium markiezen

Markiezen voor uw bedrijfspand

Zoekt u markiezen voor uw bedrijfspand in Raalte of omgeving? Ook dan bent u bij Weerts Advies aan het juiste adres. Met markiezen laat u uw pand extra opvallen én geeft u deze een klassieke uitstraling. We zien ze immers vooral bij café’s, restaurants, brasseriën en luxe winkels. Vraag een offerte aan voor markiezen voor uw winkel, traditioneel, met waterdichte stof, in de kleuren van uw huisstijl of zelfs met logo’s erop: alles is mogelijk.

Vraag een offerte aan

Montage markiezen

Bent u geïnteresseerd in deze vorm van zonwering, maar bent u om welke reden dan ook niet in de gelegenheid ze zelf te monteren? Laat ons dan de markiezen bij u in Raalte monteren. U kunt dit aangeven bij het aanvragen van de offerte, dan nemen wij dit hierin mee.

Renovatie markiezen

Zijn uw ramen al voorzien van markiezen, maar kunnen deze wel een opknapbeurt gebruiken? Ook dan staan we voor u klaar. Zo kunt u bijvoorbeeld door ons de doeken van uw markiezen in Raalte en omgeving laten vervangen, maar we doen nog veel meer. Waarvoor kunt u precies bij ons terecht?

 • Doek vervangen en bevestigen op frame (eventueel incl. volant)
 • Koorden vernieuwen
 • Katrollen vernieuwen
 • Frame schuren en opnieuw lakken
 • Elektrisch maken
Lees meer over renovatie markiezen