ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Markiezen Ommen

Op zoek naar markiezen in omgeving Ommen? Bij Weerts Advies bent u aan het juiste adres. Hier vindt u een breed aanbod van deze stijlvolle zonwering. Kiest u voor aluminium of hout? Handmatige of toch elektrische bediening? Alles is mogelijk, ook voor bedrijfspanden. Lees meer over onze markiezen of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan
markiezen

Over onze markiezen

Kiest u voor markiezen? Dan kiest u voor stijlvolle, praktische én efficiënte zonwering. Doordat markiezen ook aan de zijkant gesloten zijn, houdt u zoveel mogelijk warmte en fel licht buitenshuis. Zo hebben markiezen nog veel meer voordelen, we zetten een aantal voor u op een rij:

 • Effectieve zonwering
 • Authentieke uitstraling
 • Beschikbaar in verschillende afmetingen,
  kleuren en materialen
 • Elektrische bediening optioneel

Markiezen van hout of aluminium

Wij bieden in omgeving Ommen markiezen aan van hout en aluminium. Houten markiezen zijn relatief voordelig en tegen een relatief lage meerprijs in verschillende kleuren beschikbaar. Zo stelt u een markies samen die perfect bij uw gevel past. Zoekt u markiezen die minder onderhoud nodig hebben?

Kies dan voor aluminium markiezen. Deze hoeft u nooit te schilderen en kunnen niet verrotten. In tegenstelling tot hout gaan aluminium markiezen met slechts een sopje op z’n tijd jarenlang mee.

Houten markiezen

houten markiezen
Lees meer over houten markiezen

Aluminium markiezen

aluminium markiezen
lees meer over aluminium markiezen

Markiezen voor uw bedrijfspand

Zoekt u markiezen voor uw bedrijfspand in Ommen of omgeving? Ook dan bent u bij Weerts Advies aan het juiste adres. Met markiezen laat u uw pand extra opvallen én geeft u deze een klassieke uitstraling. We zien ze immers vooral bij café’s, restaurants, brasseriën en luxe winkels. Vraag een offerte aan voor markiezen voor uw winkel, traditioneel, met waterdichte stof, in de kleuren van uw huisstijl of zelfs met logo’s erop: alles is mogelijk.

Vraag een offerte aan

Montage markiezen

Bent u geïnteresseerd in deze vorm van zonwering, maar bent u om welke reden dan ook niet in de gelegenheid ze zelf te monteren? Laat ons dan de markiezen bij u in Ommen monteren. U kunt dit aangeven bij het aanvragen van de offerte, dan nemen wij dit hierin mee.

Markiezen renoveren

Zijn uw huidige markiezen aan vervanging toe? Wij zorgen er graag voor dat ze weer jaren mee gaan, dat is wel zo duurzaam. U kunt voor de volgende klussen bij ons terecht:

 • Doek vervangen en bevestigen op frame (eventueel incl. volant)
 • Koorden vernieuwen
 • Katrollen vernieuwen
 • Frame schuren en opnieuw lakken
 • Elektrisch maken
Lees meer over renovatie markiezen
renovatie markiezen Raalte