ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Markiezen Meppel

Weerts Advies is dé plek voor markiezen in Meppel en omgeving. Wij zijn namelijk dealer van Markiezen Nederland. Of u nu op zoek bent naar houten of aluminium markiezen, elektrisch of handmatig, bij ons vindt u het allemaal. Ook voor bedrijfspanden! Lees meer over ons aanbod of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan
markiezen

Over onze markiezen

Met onze markiezen kunt u alle kanten op. Toch hebben al onze markiezen iets gemeen. Het is namelijk een efficiënte vorm van zonwering, door de gesloten zijkanten. Zo houdt u zoveel mogelijk warmte en felle zonnestralen buiten. Maar er zijn nog veel meer voordelen! We zetten ze voor u op een rij:

 • Effectieve zonwering
 • Authentieke uitstraling
 • Beschikbaar in verschillende afmetingen,
  kleuren en materialen
 • Elektrische bediening optioneel

Hout of aluminium

De markiezen die wij in Meppel en omgeving aanbieden zijn beschikbaar in een houten en aluminium variant. De houten variant, ook wel de ‘basic’ markies genoemd, is een klassieke en voordelige zonwering. De kap is van hardhout en het frame van grenen. Kiest u voor de standaard kleuren? Of wilt u liever iets exclusiever? Ook dat is mogelijk tegen een kleine meerprijs.

Naast houten markiezen vindt u in ons aanbod aluminium markiezen. Deze zonwering is nóg duurzamer en onderhoudsvriendelijker. Schilderen is niet nodig en aluminium kan immers niet rotten. Af en toe afnemen met een doek is voldoende om deze markiezen jarenlang mee te laten gaan.

Houten markiezen

houten markiezen
Lees meer over houten markiezen

Aluminium markiezen

aluminium markiezen
lees meer over aluminium markiezen

Markiezen voor uw bedrijfspand

Ook voor bedrijfspanden zijn markiezen razend populair. Het is dan ook een sfeervolle zonwering voor restaurants, cafés en luxe winkels vindt u niet? We helpen u graag uw bedrijfspand in Meppel voorzien van markiezen. Eventueel in de kleuren van uw huisstijl of zelfs inclusief logo!

Vraag een offerte aan

Montage markiezen

Niet iedereen heeft zin en tijd om de markiezen zelf te monteren, dat kunnen we ons goed voorstellen. Ook dan staan wij dus graag voor u klaar. Laat ons bij de aanvraag van de offerte weten dat u ons uw markiezen in Meppel wilt laten monteren, dan houden wij hier rekening mee.

Markiezen renoveren

Zijn uw huidige markiezen aan vervanging toe? Wij zorgen er graag voor dat ze weer jaren mee gaan, dat is wel zo duurzaam. U kunt voor de volgende klussen bij ons terecht:

 • Doek vervangen en bevestigen op frame (eventueel incl. volant)
 • Koorden vernieuwen
 • Katrollen vernieuwen
 • Frame schuren en opnieuw lakken
 • Elektrisch maken
Lees meer over renovatie markiezen
renovatie markiezen Raalte