ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Markiezen Hooghalen

Weerts Advies is dé plek voor markiezen in Hooghalen en omgeving. Wij zijn namelijk dealer van Markiezen Nederland. Of u nu op zoek bent naar houten of aluminium markiezen, elektrisch of handmatig, bij ons vindt u het allemaal. Ook voor bedrijfspanden! Lees meer over ons aanbod of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan
markiezen

Over onze markiezen

Met onze markiezen kunt u alle kanten op. Toch hebben al onze markiezen iets gemeen. Het is namelijk een efficiënte vorm van zonwering, door de gesloten zijkanten. Zo houdt u zoveel mogelijk warmte en felle zonnestralen buiten. Maar er zijn nog veel meer voordelen! We zetten ze voor u op een rij:

  • Effectieve zonwering
  • Authentieke uitstraling
  • Beschikbaar in verschillende afmetingen,
    kleuren en materialen
  • Elektrische bediening optioneel

Hout of aluminium

De markiezen die wij in Hooghalen en omgeving aanbieden zijn beschikbaar in een houten en aluminium variant. De houten variant, ook wel de ‘basic’ markies genoemd, is een klassieke en voordelige zonwering. De kap is van hardhout en het frame van grenen. Kiest u voor de standaard kleuren? Of wilt u liever iets exclusiever? Ook dat is mogelijk tegen een kleine meerprijs.

Naast houten markiezen vindt u in ons aanbod aluminium markiezen. Deze zonwering is nóg duurzamer en onderhoudsvriendelijker. Schilderen is niet nodig en aluminium kan immers niet rotten. Af en toe afnemen met een doek is voldoende om deze markiezen jarenlang mee te laten gaan.

Houten markiezen

houten markiezen
Lees meer over houten markiezen

Aluminium markiezen

aluminium markiezen
lees meer over aluminium markiezen

Markiezen voor uw bedrijfspand

Zoekt u markiezen voor uw bedrijfspand in Hooghalen of omgeving? Ook dan bent u bij Weerts Advies aan het juiste adres. Met markiezen laat u uw pand extra opvallen én geeft u deze een klassieke uitstraling. We zien ze immers vooral bij café’s, restaurants, brasseriën en luxe winkels. Vraag een offerte aan voor markiezen voor uw winkel, traditioneel, met waterdichte stof, in de kleuren van uw huisstijl of zelfs met logo’s erop: alles is mogelijk.

Vraag een offerte aan

Montage markiezen

Bent u geïnteresseerd in deze vorm van zonwering, maar bent u om welke reden dan ook niet in de gelegenheid ze zelf te monteren? Laat ons dan de markiezen bij u in Hooghalen monteren. U kunt dit aangeven bij het aanvragen van de offerte, dan nemen wij dit hierin mee.

Markiezen opnieuw bekleden

Heeft u al markiezen, maar is de bekleding aan vervanging toe? Weerts Advies is de plek in omgeving Hooghalen om uw markiezen van nieuwe bekleding te voorzien. Kies uit ons ruime aanbod klassieke en moderne doeken, inclusief kunststof biesband in passende kleur. Bij het vervangen van het doek, kijken we ook naar de koorden en katrollen. Waar nodig renoveren we ook het frame of maken we de markiezen elektrisch voor extra gemak.

Lees meer over renovatie markiezen
renovatie markiezen Raalte