ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Markiezen Dwingeloo

Op zoek naar markiezen in omgeving Dwingeloo? Bij Weerts Advies bent u aan het juiste adres. Hier vindt u een breed aanbod van deze stijlvolle zonwering. Kiest u voor aluminium of hout? Handmatige of toch elektrische bediening? Alles is mogelijk, ook voor bedrijfspanden. Lees meer over onze markiezen of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan
markiezen

Over onze markiezen

Markiezen zijn en stijlvolle vorm van zonwering. U houdt de zon buiten waardoor het binnen lekker koel blijft én u heeft geen last van de felle zon in uw woning of bedrijfspand. Dankzij de gesloten zijkanten zijn markiezen een effectievere zonwering ten opzichte van andere vormen. We zetten alle voordelen voor u op een rij:

 • Effectieve zonwering
 • Authentieke uitstraling
 • Beschikbaar in verschillende afmetingen,
  kleuren en materialen
 • Elektrische bediening optioneel

Markiezen van hout of aluminium

In ons aanbod vindt u verschillende markiezen om uw ramen in Dwingeloo en omgeving van zonwering te voorzien. Zo kiest u uit houten en aluminium markiezen. Onze ‘basic’ markiezen hebben een hardhouten kap en een grenenhouten frame. Een voordelige optie met klassiek uiterlijk. De markiezen worden in standaard kleuren geleverd, maar tegen een kleine meerprijs kunt u zelf een andere kleur kiezen. Zo bent u verzekerd van de markies die bij uw gevel past.

Wilt u het onderhoud aan uw markiezen zoveel mogelijk beperken? Kies dan voor aluminium markiezen. In dit geval onderhoudt u de kap en het frame simpelweg door er af en toe een doek overheen te halen. U hoeft het niet te schilderen en het zal nooit rotten. Een mooie duurzame optie dus.

Houten markiezen

houten markiezen
Lees meer over houten markiezen

Aluminium markiezen

aluminium markiezen
lees meer over aluminium markiezen

Markiezen voor uw bedrijfspand

Bent u op zoek naar zonwering voor uw bedrijfspand? Markiezen zijn een charmante, stijlvolle optie! Daarnaast kunt u ze volledig op maat en naar wens ontwerpen, bijvoorbeeld in de kleuren van uw huisstijl of met het logo van uw bedrijf.

Als u wilt komen we de markiezen zelfs in Dwingeloo en omgeving monteren. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan om te kijken wat we voor uw restaurant, winkel of ander bedrijfspand kunnen betekenen.

Vraag een offerte aan

Montage markiezen

Bent u om welke reden dan ook niet in de gelegenheid om de markiezen zelf te monteren? Geen enkel probleem! Wij komen met plezier bij u in Dwingeloo langs om de markiezen voor u te monteren. Niet alleen bij bedrijfspanden, ook bij woningen! Geef bij het aanvragen van onze vrijblijvende offerte aan dat u hierin geïnteresseerd bent, dan nemen we dit hierin voor u mee. Zo heeft u direct een volledig beeld.

Renovatie markiezen

Zijn uw ramen al voorzien van markiezen, maar kunnen deze wel een opknapbeurt gebruiken? Ook dan staan we voor u klaar. Zo kunt u bijvoorbeeld door ons de doeken van uw markiezen in Dwingeloo en omgeving laten vervangen, maar we doen nog veel meer. Waarvoor kunt u precies bij ons terecht?

 • Doek vervangen en bevestigen op frame (eventueel incl. volant)
 • Koorden vernieuwen
 • Katrollen vernieuwen
 • Frame schuren en opnieuw lakken
 • Elektrisch maken
Lees meer over renovatie markiezen