ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Markiezen Deventer

Op zoek naar markiezen in omgeving Deventer? Bij Weerts Advies bent u aan het juiste adres. Hier vindt u een breed aanbod van deze stijlvolle zonwering. Kiest u voor aluminium of hout? Handmatige of toch elektrische bediening? Alles is mogelijk, ook voor bedrijfspanden. Lees meer over onze markiezen of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan
markiezen

Over onze markiezen

Markiezen zijn en stijlvolle vorm van zonwering. U houdt de zon buiten waardoor het binnen lekker koel blijft én u heeft geen last van de felle zon in uw woning of bedrijfspand. Dankzij de gesloten zijkanten zijn markiezen een effectievere zonwering ten opzichte van andere vormen. We zetten alle voordelen voor u op een rij:

 • Effectieve zonwering
 • Authentieke uitstraling
 • Beschikbaar in verschillende afmetingen,
  kleuren en materialen
 • Elektrische bediening optioneel

Markiezen van hout of aluminium

In ons aanbod vindt u verschillende markiezen om uw ramen in Deventer en omgeving van zonwering te voorzien. Zo kiest u uit houten en aluminium markiezen. Onze ‘basic’ markiezen hebben een hardhouten kap en een grenenhouten frame. Een voordelige optie met klassiek uiterlijk. De markiezen worden in standaard kleuren geleverd, maar tegen een kleine meerprijs kunt u zelf een andere kleur kiezen. Zo bent u verzekerd van de markies die bij uw gevel past.

Wilt u het onderhoud aan uw markiezen zoveel mogelijk beperken? Kies dan voor aluminium markiezen. In dit geval onderhoudt u de kap en het frame simpelweg door er af en toe een doek overheen te halen. U hoeft het niet te schilderen en het zal nooit rotten. Een mooie duurzame optie dus.

Houten markiezen

houten markiezen
Lees meer over houten markiezen

Aluminium markiezen

aluminium markiezen
lees meer over aluminium markiezen

Markiezen voor uw bedrijfspand

Ook voor bedrijfspanden zijn markiezen razend populair. Het is dan ook een sfeervolle zonwering voor restaurants, cafés en luxe winkels vindt u niet? We helpen u graag uw bedrijfspand in Deventer voorzien van markiezen. Eventueel in de kleuren van uw huisstijl of zelfs inclusief logo!

Vraag een offerte aan

Montage markiezen

Niet iedereen heeft zin en tijd om de markiezen zelf te monteren, dat kunnen we ons goed voorstellen. Ook dan staan wij dus graag voor u klaar. Laat ons bij de aanvraag van de offerte weten dat u ons uw markiezen in Deventer wilt laten monteren, dan houden wij hier rekening mee.

Markiezen renoveren

Zijn uw huidige markiezen aan vervanging toe? Wij zorgen er graag voor dat ze weer jaren mee gaan, dat is wel zo duurzaam. U kunt voor de volgende klussen bij ons terecht:

 • Doek vervangen en bevestigen op frame (eventueel incl. volant)
 • Koorden vernieuwen
 • Katrollen vernieuwen
 • Frame schuren en opnieuw lakken
 • Elektrisch maken
Lees meer over renovatie markiezen