ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Markiezen Coevorden

Op zoek naar markiezen in omgeving Coevorden? Bij Weerts Advies bent u aan het juiste adres. Hier vindt u een breed aanbod van deze stijlvolle zonwering. Kiest u voor aluminium of hout? Handmatige of toch elektrische bediening? Alles is mogelijk, ook voor bedrijfspanden. Lees meer over onze markiezen of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan
markiezen

Over onze markiezen

Markiezen zijn en stijlvolle vorm van zonwering. U houdt de zon buiten waardoor het binnen lekker koel blijft én u heeft geen last van de felle zon in uw woning of bedrijfspand. Dankzij de gesloten zijkanten zijn markiezen een effectievere zonwering ten opzichte van andere vormen. We zetten alle voordelen voor u op een rij:

 • Effectieve zonwering
 • Authentieke uitstraling
 • Beschikbaar in verschillende afmetingen,
  kleuren en materialen
 • Elektrische bediening optioneel

Markiezen van hout of aluminium

In ons aanbod vindt u verschillende markiezen om uw ramen in Coevorden en omgeving van zonwering te voorzien. Zo kiest u uit houten en aluminium markiezen. Onze ‘basic’ markiezen hebben een hardhouten kap en een grenenhouten frame. Een voordelige optie met klassiek uiterlijk. De markiezen worden in standaard kleuren geleverd, maar tegen een kleine meerprijs kunt u zelf een andere kleur kiezen. Zo bent u verzekerd van de markies die bij uw gevel past.

Wilt u het onderhoud aan uw markiezen zoveel mogelijk beperken? Kies dan voor aluminium markiezen. In dit geval onderhoudt u de kap en het frame simpelweg door er af en toe een doek overheen te halen. U hoeft het niet te schilderen en het zal nooit rotten. Een mooie duurzame optie dus.

Houten markiezen

houten markiezen
Lees meer over houten markiezen

Aluminium markiezen

aluminium markiezen
lees meer over aluminium markiezen

Markiezen voor uw bedrijfspand

Zoekt u markiezen voor uw bedrijfspand in Coevorden of omgeving? Ook dan bent u bij Weerts Advies aan het juiste adres. Met markiezen laat u uw pand extra opvallen én geeft u deze een klassieke uitstraling. We zien ze immers vooral bij café’s, restaurants, brasseriën en luxe winkels. Vraag een offerte aan voor markiezen voor uw winkel, traditioneel, met waterdichte stof, in de kleuren van uw huisstijl of zelfs met logo’s erop: alles is mogelijk.

Vraag een offerte aan

Montage markiezen

Bent u geïnteresseerd in deze vorm van zonwering, maar bent u om welke reden dan ook niet in de gelegenheid ze zelf te monteren? Laat ons dan de markiezen bij u in Coevorden monteren. U kunt dit aangeven bij het aanvragen van de offerte, dan nemen wij dit hierin mee.

Renovatie markiezen

Zijn uw huidige markiezen aan vervanging toe? Wij zorgen er graag voor dat ze weer jaren mee gaan, dat is wel zo duurzaam. U kunt voor de volgende klussen bij ons terecht:

 • Doek vervangen en bevestigen op frame (eventueel incl. volant)
 • Koorden vernieuwen
 • Katrollen vernieuwen
 • Frame schuren en opnieuw lakken
 • Elektrisch maken
Lees meer over renovatie markiezen