ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Markiezen Beilen

Weerts Advies is dé plek voor markiezen in Beilen en omgeving. Wij zijn namelijk dealer van Markiezen Nederland. Of u nu op zoek bent naar houten of aluminium markiezen, elektrisch of handmatig, bij ons vindt u het allemaal. Ook voor bedrijfspanden! Lees meer over ons aanbod of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan
markiezen

Over onze markiezen

Met onze markiezen kunt u alle kanten op. Toch hebben al onze markiezen iets gemeen. Het is namelijk een efficiënte vorm van zonwering, door de gesloten zijkanten. Zo houdt u zoveel mogelijk warmte en felle zonnestralen buiten. Maar er zijn nog veel meer voordelen! We zetten ze voor u op een rij:

 • Effectieve zonwering
 • Authentieke uitstraling
 • Beschikbaar in verschillende afmetingen,
  kleuren en materialen
 • Elektrische bediening optioneel

Hout of aluminium

De markiezen die wij in Beilen en omgeving aanbieden zijn beschikbaar in een houten en aluminium variant. De houten variant, ook wel de ‘basic’ markies genoemd, is een klassieke en voordelige zonwering. De kap is van hardhout en het frame van grenen. Kiest u voor de standaard kleuren? Of wilt u liever iets exclusiever? Ook dat is mogelijk tegen een kleine meerprijs.

Naast houten markiezen vindt u in ons aanbod aluminium markiezen. Deze zonwering is nóg duurzamer en onderhoudsvriendelijker. Schilderen is niet nodig en aluminium kan immers niet rotten. Af en toe afnemen met een doek is voldoende om deze markiezen jarenlang mee te laten gaan.

Houten markiezen

houten markiezen
Lees meer over houten markiezen

Aluminium markiezen

aluminium markiezen
lees meer over aluminium markiezen

Markiezen voor uw bedrijfspand

Bent u op zoek naar zonwering voor uw bedrijfspand? Markiezen zijn een charmante, stijlvolle optie! Daarnaast kunt u ze volledig op maat en naar wens ontwerpen, bijvoorbeeld in de kleuren van uw huisstijl of met het logo van uw bedrijf.

Als u wilt komen we de markiezen zelfs in Beilen en omgeving monteren. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan om te kijken wat we voor uw restaurant, winkel of ander bedrijfspand kunnen betekenen.

Vraag een offerte aan

Montage markiezen

Bent u om welke reden dan ook niet in de gelegenheid om de markiezen zelf te monteren? Geen enkel probleem! Wij komen met plezier bij u in Beilen langs om de markiezen voor u te monteren. Niet alleen bij bedrijfspanden, ook bij woningen! Geef bij het aanvragen van onze vrijblijvende offerte aan dat u hierin geïnteresseerd bent, dan nemen we dit hierin voor u mee. Zo heeft u direct een volledig beeld.

Renovatie markiezen

Zijn uw ramen al voorzien van markiezen, maar kunnen deze wel een opknapbeurt gebruiken? Ook dan staan we voor u klaar. Zo kunt u bijvoorbeeld door ons de doeken van uw markiezen in Beilen en omgeving laten vervangen, maar we doen nog veel meer. Waarvoor kunt u precies bij ons terecht?

 • Doek vervangen en bevestigen op frame (eventueel incl. volant)
 • Koorden vernieuwen
 • Katrollen vernieuwen
 • Frame schuren en opnieuw lakken
 • Elektrisch maken
Lees meer over renovatie markiezen