Kozijnen

Met onze kozijnen geef je elk pand een fantastische uitstraling. Of het nu gaat om ramen, deurposten, of kozijnen voor je overkapping of veranda: we hebben altijd de juiste keuze voor je in huis. Onze aluminium kozijnen zijn niet alleen bijzonder duurzaam, ze zien er prachtig uit in elke woonstijl en werken bovendien inbraakwerend. Genoeg redenen om voor aluminium kozijnen van Weerts Advies te kiezen! Vraag vandaag nog je offerte aan, dan contacteren we je zo snel mogelijk en geven we je direct meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.

Vraag jouw offerte aan

Glazen wanden

glazen schuifwanden

Volledig glazen wanden

schuifwanden

Schuifwanden

aluminium vouwwand

Vouwwanden

De voordelen van aluminium kozijnen

Kozijnen van aluminium staan bekend om hun hoge isolatiewaarde, hun duurzaamheid en hun veelzijdigheid. Deze lichtgewicht raamafwerking is in bijna elke denkbare kleur te krijgen en door te variëren met de dikte van de afwerking, zet je makkelijk verschillende stijlen neer. Wil je vensters installeren waar je de komende jaren geen omkijken meer naar hebt? Kies dan voor aluminium kozijnen!

 • Optimale isolatie
 • In vele kleuren en stijlen te verkrijgen
 • Bijzonder onderhoudsvriendelijk
 • Lichtgewicht en toch enorm solide
 • Zeer lange levensduur
 • 100% recyclebaar

Bijzonder inbraakveilig

Kies je voor aluminium kozijnen, dan zorgt dit voor vertraging bij inbrekers. Het aluminium versplintert namelijk niet en is niet snel kapot te krijgen. Inbrekers hebben dus veel werk om je pand binnen te komen. Ook via de vergrendelingen zal het inbrekers niet snel lukken om te binnen te raken, omdat Weerts altijd met degelijke meerpuntsvergrendelingen werkt. Dit houdt in dat het breken van sloten ook meer tijd kost. Een veilig idee!

Van modern tot rustiek, in elke denkbare kleur

Veel mensen denken bij aluminium kozijnen aan een strakke, moderne uitstraling en denken dat er niet veel meer mogelijk is. Terwijl aluminium juist zo’n veelzijdig materiaal is, dat zich voor veel verschillende stijlen leent! Ook als u voor een klassieke afwerking van uw kozijnen gaat, is aluminium een uitermate geschikt materiaal. Dit type vensters kan bovendien in tal van kleuren geleverd worden, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Laat je meer vertellen over de verschillende stijlen door één van onze specialisten!

Bestaande kozijnen vervangen

Heb je bestaande kozijnen die wel aan vervanging toe zijn? Ook dat is geen probleem bij Weerts Advies. We kunnen ook bestaande kozijnen voor je verwijderen en vervangen. Bijvoorbeeld door verrotting of simpelweg ouderdom kunnen kozijnen snel in kwaliteit achteruit gaan; je merkt het snel genoeg als het tijd is om ze te vervangen. Kies dan gelijk voor een duurzaam materiaal als aluminium, dan weet je zeker dat je er de komende jaren geen omkijken meer naar hebt!

Kosten aluminium kozijnen

Wat in jouw geval de kosten zijn voor aluminium kozijnen, berekenen we graag voor je. We zijn graag transparant over onze prijzen: vertel ons jouw wensen in een offerteaanvraag en wij komen zo snel mogelijk bij je terug met een gedetailleerde prijsopgave. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt, en zal de prijs je ook niet tegenvallen. Vraag vandaag nog je offerte aan, dan kunnen we snel bij je aan de slag!

Ontdek de kosten van aluminium kozijnen

Daarom kies je voor kozijnen van Weerts Advies

 • Hoge kwaliteit aluminium
 • In verschillende kleuren en maten leverbaar
 • Voor particulier en bedrijf
 • Betaalbare prijzen
 • Altijd op maat gemaakt
 • Snel geleverd én geïnstalleerd

Altijd persoonlijk advies

Weet je niet of aluminium kozijnen voor jou de beste keuze zijn? Wil je graag weten wat voor opties we nog meer voor je hebben? Onze specialisten begeleiden je graag naar de juiste keuze. Al 30 jaar verzorgen we de mooiste kozijnen, wanden en puien voor mensen in heel Nederland. Altijd met een fantastisch resultaat! Laat onze ervaring voor je werken en vraag ons gerust om advies.