Huisbeveiliging:
inbraakpreventie

Vanaf: € 100,-

Rolluiken, hang en sluitwerk met politiekeurmerk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Beveilig je huis tegen inbraak

Weerts Advies weet hoe u ongewenste bezoekers weert met inbraakbeveiliging. Met meer dan 250 inbraken per dag (landelijk) is het van groot belang dat u uzelf en uw woning beschermt tegen deze steeds groeiende vorm van criminaliteit.

Politiekeurmerk

U leest het waarschijnlijk dagelijks in de krant, weer een inbraak waarbij de bewoners berooid en getraumatiseerd achterblijven. Voor de meeste inbrekers is het een koud kunstje om bij de meeste woningen naar binnen te gaan, maar wij hebben ze een uitgebreid scala aan producten die het een stuk moeilijker maken! Weerts mag het politiekeurmerk leveren en is hierin gespecialiseerd.

Hang en sluitwerk

Een goede inbraakbeveiliging begint met goed hang en sluitwerk. Met monteurs die volgens norm werken zorgt Weerts er voor dat de bekende methoden zoals flipperen of cilinder trekken een stuk moeilijker worden. U kunt uw bestaande sloten upgraden naar bijvoorbeeld SKG** of zelfs SKG***. Ook bent u bij Weerts aan het juiste adres voor dievenklauwen die op de deuren en ramen geplaatst worden, meerpuntssloten die in uw bestaande deur worden gefreesd, en verdere inbraak vertragende mogelijkheden.

Rolluiken

Rolluiken schrikken de meeste gelegenheidsinbrekers af, het is natuurlijk eenvoudiger om bij een huis verderop in de straat in te breken waar geen aluminium rolluiken gemonteerd zijn dan bij u waar welk aluminium rolluiken geplaatst zijn. Een rolluik biedt naast de “afschrikfactor” ook nog tot maar liefst 10 minuten inbraakvertraagheid. Zo zal de inbreker snel afhaken en het hazenpad kiezen.

Aluminium kozijnen en deuren

Aluminium ramen en deuren bieden een zere goede inbraakvertraging. Omdat het materiaal niet versplinterd, of makkelijk kapot gaat zal de inbreker met zijn koevoet een harde noot hebben om te kraken. Ook zijn alle aluminium ramen en deuren van ons uitgevoerd met degelijke meerpunts vergrendelingen waardoor ook de meest slotforceringen niet zullen werken.

Kunststof kozijnen en deuren

Ook kunststof kozijnen en deuren bieden veiligheid, dankzij het goede hang en sluitwerk op de kunststof ramen en deuren wordt het voor de inbreker een helse klus om binnen te komen.

Vervangen van veroudert/kapot hang en sluitwerk

Wanneer uw ramen en deuren veroudert zijn, zijn ook vaak de sloten en de vergrendelingen veroudert. Een uitgelezen kans voor een inbreken om een snelle toegang te krijgen tot de woning of het bedrijfspand. Weerts heeft zich toegelegd op het vervangen van bestaand hang en sluitwerk, door bijvoorbeeld het enkele voordeurslot te vervangen door een meerpunts slot met SKG keurmerk. Deze wordt ter plaatse in de deur gefreesd! Ook slecht functioneren de sloten kan Weerts vervangen door up-to date vergrendelingen, dankzij jarenlange ervaring kan Weerts de meeste sloten af fabriek bestellen en vervangen!

Anti-inbraak folie

Misschien wel de meest brute manier van inbreken is via het inslaan of ingooien van een raam met een koevoet of bijvoorbeeld een baksteen. Om deze beestachtige vorm van inbreken tegen te gaan leveren wij anti-inbraak folie. Deze folie word op het bestaande raam geplaatst en zorgt er voor dat zelfs een baksteen niet door uw ruit heen gegooid kan worden. De folie is geheel transparant, en uw woning wordt binnen 1 dag geheel voorzien van deze folie. Het glas zal kapot zijn, maar de inbraak zal gestaakt zijn en uw bezittingen en gevoel van veiligheid blijven onaangetast.