Garagedeur offerte vrijblijvend aanvragen

Rolpoorten - roldeuren


Rolpoorten zijn isolerende garagedeuren welke oprollen in een afgesloten kast, doordat de kast nooit groter is dan 40 cm blijft er een vrije ruimte over aan het plafond!

Rolpoort 55mm

Het voordelige instapmodel is de 55mm rolpoort. Met een lamelhoogte van 55 mm en een dikte van 9 mm zorgt de 55mm rolpoort voor een uitstekende isolatie voor een aantrekkelijke prijs.

Standaard wordt de 55mm rolpoort voorzien van een schakelaar binnen, op die manier is de veiligheid gewaarborgd en het bedieningsgemak optimaal. De 55mm rolpoort is uitermate geschikt voor kleinere deuroppervlaktes in bijvoorbeeld een garage of garagebox.

Rolpoort 77mm

De rolpoort 77mm is dé rolpoort voor renovatie of nieuwbouw. Standaard is de 77mm voorzien van een elektrische bediening met twee handzenders!

Met een lamelhoogte van 77 mm en een dikte van maar liefst 19 mm geeft de 77mm isolatiewaarden gelijk aan dubbel glas. De rolpoort is standaard voorzien van allerlei veiligheidssystemen zoals onderdorpelbeveiliging en een valbeveiliging. de geprofileerde kast van de rolpoorten zorgt voor een stillere meer comfortabelere loop van de garagedeur. 

Rolpoort dubbele garage Rolpoort antraciet

Novorol

Ook vanuit Novoferm kunnen wij een rolpoort leveren, deze is voorzien van de welbekende Novoferm bedieningskast en wordt natuurlijk gewaarborgd door de uitstekende Novoferm kwaliteit!

Novorol rood hormann Bediening Novorol Novorol wit met toog

Etalagerolluiken

Ook voor etalage's, winkels en transparante afscheidingen bestaat er een oplossing. Deze rolpoorten hebben lamellen van 5 mm plexiglas, hierdoor blijft het zicht naar binnen optimaal, terwijl de inbraakvertraging gewaarborgd blijft. 

Een afspraak
een vrijblijvende offerte

 

Maps Weerts Advies
Marten Kuilerweg
7916 RJ Elim (Hoogeveen)
Contact Weerts Advies +31 (0) 528 352417
info@weertsadvies.nl
Openingstijden Weerts Advies Ma t/m Vr vanaf 10.00 tot 18.00
Za 9.30 tot 12.00 - En op afspraak
Facebook Weerts Advies

Vind ons leuk!

 

Weerts Advies

Contact Weerts Advies

+31 (0) 528 352417

Weerts Advies

Wat vinden onze klanten?

Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.

-Tim & Riny Bakens

Nieuwsgierig geworden?

Rolpoorten aanschaffen is geen dagelijkse bezigheid. Weerts Advies helpt u graag om de juiste keuze te maken. Door de opgebouwde expertise geven wij u een goed advies. Vraag een offerte aan of maak een afspraak zodat u binnenkort kan genieten van uw nieuwe product.

Vrijblijvend advies

Ons werkgebied en services