Garagedeur offerte vrijblijvend aanvragen

Novoferm veilige en elektrisch garagedeuren bij Weerts Advies in Hoogeveen

Wereldwijd marktleider in garagedeuren: elektrische en veilige garagedeuren

ISO-45 Novoferm met dubbelzijdige vingerknel beveiliging

De ISO-45 garagedeur biedt bij uitstek een uitkomst wanneer de ISO-20 niet afdoende is. Gebruikt u uw garage als hobbyruimte, fitnessruimte, of als speelruimte voor de kinderen? Dan is de ISO-45 de garagedeur voor u. Met een isolatiewaarde gelijk aan een spouwmuur kunt u naar hartenlust stoken in uw garage. 

Uw nieuwe garagedeur wordt binnen 1 dag geplaatst en nu met onze jaar actie (in samenwerking met Novoferm) standaard voorzien van elektrische garagedeur opener, met afstandbediening!

ISO 45, voor wanneer u net iets meer zoekt. 

iso sectionaaldeur

De ISO 45 is "the top of the line" wat betreft sectionaaldeuren. Met een hoogwaardig PU schuim als vulling van de panelen, en een rubberafdichting rondom haalt de ISO 45 garagedeur maar liefst een K waarde van 0,5 W/m²K wat gelijk is aan een moderne spouwmuur. Zo houdt u 's winters de warmte binnen, en 's zomers blijft het lekker koel ​

De ISO 45 garagedeur is bij uitstek geschikt voor grote overspanningen

Omdat het deurblad van een ISO-45 45mm dik is kan deze deur zelfs de grootste overspanningen aan. zowel in de hoogte als in de breedte kunnen we spreken van een krachtpatser. Omdat de ISO-45 zo veelzijdig is passen we ook de vorm van de (torsie) veren aan naar de situatie. Met een verenpakket vaan de voor of achterkant. 

Met een helder maar aangenaam home-coming licht zal bij het openen van uw garagedeur automatisch 60-120 seconden het licht aan gaan. Maar liefst 8 heldere LED lampen verwelkomen u thuis. 

Home coming light, welke nauwelijks energie gebruikt!

Kleuren veelvoud voor uw garagedeur!

Uw garagedeur kan tegen een geringe meerprijs in iedere gewenste RAL kleur geleverd worden. Standaard is RAL 9016 van toepassing, dit wordt gezien als verkeers wit, en zelfs de standaard kleur is al gangbaar bij vele woningen!

Breid uw garagedeur nóg verder uit met de talloze opties! 

ISO 45 garagedeur woodgrain breed ISO 45 garagedeur glad breed

Een afspraak
een vrijblijvende offerte

 

Maps Weerts Advies
Marten Kuilerweg
7916 RJ Elim (Hoogeveen)
Contact Weerts Advies +31 (0) 528 352417
info@weertsadvies.nl
Openingstijden Weerts Advies Ma t/m Vr vanaf 10.00 tot 18.00
Za 9.30 tot 12.00 - En op afspraak
Facebook Weerts Advies

Vind ons leuk!

 

Weerts Advies

Contact Weerts Advies

+31 (0) 528 352417

Weerts Advies

Wat vinden onze klanten?

Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.

-Tim & Riny Bakens

Nieuwsgierig geworden?

Garagedeuren koopt u niet dagelijks. Weerts Advies helpt u graag om de juiste keuze te maken. Door de opgebouwde expertise geven wij u een goed advies. Vraag een offerte aan of maak een afspraak zodat u binnenkort kan genieten van uw nieuwe product.

Vrijblijvend advies

Ons werkgebied en services