Novoferm Garagedeur:
ISO 20 sectionaal

De ISO-20 is bij uitstek de garagedeur voor renovatie of nieuwbouw.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Waarom de ISO 20 sectionaaldeur

De ISO-20 is bij uitstek de garagedeur voor renovatie of nieuwbouw. Standaard geleverd met dubbelzijdige vingerknel beveiliging in een prachtig hout-look design. De ISO-20 deurbladen zijn 20mm dik en gevuld met een PUR-schuim. Dit schuim zorgt voor isolatiewaarden die hoger zijn dan die van geïsoleerd glas! Dankzij de dikke isolatie blijft kou buiten en wordt warmte binnengehouden. Een groot voordeel van dit type garagedeuren is de ruimtebesparing. Dit komt omdat de panelen van een sectionaaldeur niet kantelen, maar naar boven schuiven. De Novoferm ISO-20 sectionaaldeur is verkrijgbaar in diverse deurprofielen en vrijwel alle RAL-kleuren.

Uw nieuwe garagedeur wordt binnen 1 dag geplaatst en nu met onze jaar actie (in samenwerking met Novoferm) standaard voorzien van elektrische garagedeur opener, met afstandbediening!

Zomer en winter

Met de ISO 20 garagedeur haalt u een waar juweeltje in huis. Met een isolatiewaarde gelijk aan dubbel glas wordt uw garage getransformeerd in een plaats waar naar hartenlust geklust of gespeeld kan worden. Maar laten we ook de gouden koets niet vergeten, die met een ISO 20 garagedeur ’s winters er warmpjes bij staat, en ’s zomers vele malen koeler zal blijven!
Nóg meer isolatie? Bekijk onze ISO 45 sectionaaldeur >

Breid uw garagedeur uit met extra opties

Uw ISO 20 garagedeur kan van vele gemakken worden voorzien, naast onze gratis aandrijving met een handzender bieden wij u nog meer standaard gemakken!

  • Iedere RAL kleur
  • Loopdeur
  • Raampjes
  • Politiekeurmerk veilig wonen
  • LED verlichting buiten
  • Extra afstandsbedieningen
  • Met een helder maar aangenaam home-coming licht zal bij het openen van uw garagedeur automatisch 60-120 seconden het licht aan gaan. Maar liefst 8 heldere LED lampen verwelkomen u thuis.
  • Uw garagedeur kan tegen een geringe meerprijs in iedere gewenste RAL kleur geleverd worden. Standaard is RAL 9016 van toepassing, dit wordt gezien als verkeers wit, en zelfs de standaard kleur is al gangbaar in vele toepassingen!