ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

ISO 20 sectionaaldeur

Met de ISO 20 sectionaaldeur haal je een waar juweeltje in huis. Met een isolatiewaarde gelijk aan dubbel glas transformeert deze sectionale garagedeur je garage naar een plaats waar naar hartenlust geklust of gespeeld kan worden. En ook over je auto hoef je je ook geen zorgen te maken: die staat er in de winter warmpjes bij en blijft vele malen koeler in de zomer. Is deze sectionaaldeur echt iets voor jou? Vraag dan direct een offerte aan voor meer informatie.

Vraag een offerte aan

Eigenschappen ISO 20 sectionaaldeur

De Novoferm ISO-20 sectionaaldeur is bij uitstek de garagedeur voor nieuwbouw of renovatie. Maar waarom zou je voor deze deur kiezen en niet voor een andere garagedeur? Wij zetten zijn kwaliteiten voor je op een rijtje.

Ruimtebesparend

Het grootste voordeel van deze deur is de ruimtebesparing in vergelijking met andere garagedeuren. Door het innoverende design schuift de deur vlak langs het plafond wat in de hoogte veel ruimte bespaart. Omdat de deurbladen naar boven schuiven en niet naar voren kantelen, vindt deze ruimte besparing zowel binnen als buiten plaats.

Isolerend

Wat de Novoferm ISO 20 verder onderscheidt zijn de 20 mm dikke deurbladen. Deze zijn gevuld met PUR-schuim om de deur dubbelwandig te isoleren. Dit zorgt voor een hogere isolatiewaarde dan geïsoleerd glas. Hierdoor blijft de kou buiten en houd je de warmte binnen.

Vingerknelbeveiliging

De ISO 20 sectionaaldeur wordt standaard geleverd met vingerknelbeveiliging, zowel aan de binnen als buitenkant. Deze slimme uitvinding beschermt vingers mochten ze onverhoopt tussen de deur komen. Zo kunnen jij en je kinderen zonder zorgen de deur gebruiken.

Houtlook afwerking

Standaard wordt de ISO 20 sectionaaldeur geleverd in RAL 9016 wit met een prachtige houtachtige finish. De kleur van de deur is geheel naar eigen wens aan te passen dankzij de diverse deurprofielen die beschikbaar zijn in vrijwel alle RAL-kleuren.

Uw nieuwe garagedeur wordt binnen 1 dag geplaatst en nu met onze jaar actie (in samenwerking met Novoferm) standaard voorzien van elektrische garagedeur opener, met afstandbediening!

Nieuwsgierig?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst even komen kijken? Kom dan langs in onze vestiging!


   Uitbreiden met extra opties

   Elke ISO 20 sectionaaldeur is standaard gratis voorzien van aandrijving met een praktische handzender. Maar indien gewenst kunnen we je deur van nog veel meer gemakken voorzien! Wat dacht je van de volgende uitbreidingen?

   • Loopdeur
   • Raampjes
   • Afwerking in een afwijkende RAL kleur
   • Led-verlichting buiten
   • Extra afstandsbedieningen