Garagedeur offerte vrijblijvend aanvragen

Novoferm veilige en elektrisch garagedeuren bij Weerts Advies in Hoogeveen

Wereldwijd marktleider in garagedeuren: elektrische en veilige garagedeuren

ISO-20 Novoferm met dubbelzijdige vingerknel beveiliging

De ISO-20 is bij uitstek de garagedeur voor renovatie of nieuwbouw. Standaard geleverd met dubbelzijdige vingerknel beveiliging in een prachtig hout-look design.
De ISO-20 deurbladen zijn 20mm dik en gevuld met een PUR-schuim. Dit schuim zorgt voor isolatiewaarden die hoger zijn dan die van geïsoleerd glas! 

Uw nieuwe garagedeur wordt binnen 1 dag geplaatst en nu met onze jaar actie (in samenwerking met Novoferm) standaard voorzien van elektrische garagedeur opener, met afstandbediening!

ISO 20 de perfecte deur voor uw garage

Met de ISO 20 garagedeur haalt u een waar juweeltje in huis. Met een isolatiewaarde gelijk aan dubbel glas wordt uw garage getransformeerd in een plaats waar naar hartenlust geklust of gespeeld kan worden. Maar laten we ook de gouden koets niet vergeten, die met een ISO 20 garagedeur 's winters er warmpjes bij staat, en 's zomers vele malen koeler zal blijven! ISO 20 paneel, volgeschuimd met PU schuim voor een goede isolatie

Voorzie uzelf van nog meer gemak in uw huis met een ISO 20 garagedeur!

Uw ISO 20 garagedeur kan van vele gemakken worden voorzien, naast onze gratis aandrijving met een handzender bieden wij u nog meer standaard gemakken! 

Met een helder maar aangenaam home-coming licht zal bij het openen van uw garagedeur automatisch 60-120 seconden het licht aan gaan. Maar liefst 8 heldere LED lampen verwelkomen u thuis. 
Home coming light, welke nauwelijks energie gebruikt!

Kleuren veelvoud voor uw garagedeur!

Uw garagedeur kan tegen een geringe meerprijs in iedere gewenste RAL kleur geleverd worden. Standaard is RAL 9016 van toepassing, dit wordt gezien als verkeers wit, en zelfs de standaard kleur is al gangbaar in vele toepassingen!

Breid uw garagedeur nóg verder uit met de talloze opties! 

LED stip aan de buitenkant van uw garagedeur, nog prettiger thuiskomen ISO 20 met horizontaal breed woodgrain motief

Een afspraak
een vrijblijvende offerte

 

Maps Weerts Advies
Marten Kuilerweg
7916 RJ Elim (Hoogeveen)
Contact Weerts Advies +31 (0) 528 352417
info@weertsadvies.nl
Openingstijden Weerts Advies Ma t/m Vr vanaf 10.00 tot 18.00
Za 9.30 tot 12.00 - En op afspraak
Facebook Weerts Advies

Vind ons leuk!

 

Weerts Advies

Contact Weerts Advies

+31 (0) 528 352417

Weerts Advies

Wat vinden onze klanten?

Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.

-Tim & Riny Bakens

Nieuwsgierig geworden?

Garagedeuren koopt u niet dagelijks. Weerts Advies helpt u graag om de juiste keuze te maken. Door de opgebouwde expertise geven wij u een goed advies. Vraag een offerte aan of maak een afspraak zodat u binnenkort kan genieten van uw nieuwe product.

Vrijblijvend advies

Ons werkgebied en services