Garagedeur offerte vrijblijvend aanvragen

Openslaande garagedeuren van Duoport koopt u bij Weerts Advies

Een garage heeft veel verschillende doeleinden. Soms wordt een garage gebruikt als parkeerplaats voor de auto, anderen gebruiken de garage als opslagplaats of een hobbyruimte. Ook voor een opslagplaats van fietsen en motoren is een veelvoorkomend gegeven. Speciaal voor deze mensen zijn openslaande garagedeuren een uitkomst.

Duoport openslaande garagedeuren bij Weerts Advies

De Duoport dubbel openslaande garagedeuren zorgen ervoor dat u de twee deuren afzonderlijk kan openen. Je kan daardoor makkelijk één deur openen voor het geval je er met wat kleins door moet. Of bij grote spullen kan je een zo’n groot mogelijke opening creëren zodat je er makkelijk doorheen kunt.

Een Duoport garagedeur is standaard voorzien met een cilinder. Hierdoor krijgt u een stevige maar gebruiksvriendelijke sluiting voor uw openslaande garagedeur. Het is zelfs nog mogelijk om de standaardsluiting te upgraden met een politiekeurmerk veilig wonen sluiting. Zo hebt u nog extra zekerheid dat u een veilige garage heeft.

De garagedeur wordt compleet geleverd in een aluminium frame met deuren met een stalen vulling erin. Door deze plaatsing is er een optimale isolatie van kou, warmte en geluid.

Voordelen van openslaande garagedeuren Duoport

Eventuele opties bij Duoport openslaande garagedeuren

Persoonlijk advies door Weerts Advies

Wilt u meer weten over de openslaande garagedeuren van Duoport? Neem contact op met Weerts Advies of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag verder.

Duoport wit met RVS handgreepdubbele duo port in RAL 9001 duoport in RAL 6009

Een afspraak
een vrijblijvende offerte

 

Maps Weerts Advies
Marten Kuilerweg
7916 RJ Elim (Hoogeveen)
Contact Weerts Advies +31 (0) 528 352417
info@weertsadvies.nl
Openingstijden Weerts Advies Ma t/m Vr vanaf 10.00 tot 18.00
Za 9.30 tot 12.00 - En op afspraak
Facebook Weerts Advies

Vind ons leuk!

 

Weerts Advies

Contact Weerts Advies

+31 (0) 528 352417

Weerts Advies

Wat vinden onze klanten?

Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.

-Tim & Riny Bakens

Nieuwsgierig geworden?

Garagedeuren koopt u niet dagelijks. Weerts Advies helpt u graag om de juiste keuze te maken. Door de opgebouwde expertise geven wij u een goed advies. Vraag een offerte aan of maak een afspraak zodat u binnenkort kan genieten van uw nieuwe product.

Vrijblijvend advies

Ons werkgebied en services