Garagedeur offerte vrijblijvend aanvragen

Elektrische Garagedeuren kopen bij Weerts Advies Hoogeveen

Novoferm & Sunoase

Bij Weerts advies bieden we twee verschillende soorten garagedeuren aan. U kunt kiezen tussen een rolpoort van Sunoase. Deze hebben we in twee verschillende types, ook kunt u kiezen voor een elektrische garagedeur van Novoferm.

Garagedeur

Novoferm garagedeuren - Exclusief Dealerschap

Wij leveren een zeer breed scala aan elektrische garagedeuren, als exclusief Novoferm dealer bieden wij de exclusiviteit van Novoferm voor iedere garage. 

Uit de fabriek van Novoferm komen bijvoorbeeld sectionaaldeuren, kanteldeuren, openslaande deuren, maar ook kanteldeuren met loopdeur, sectionaaldeuren met loopdeur enzovoort! 

Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende elektrische garagedeuren die wij in ons assortiment hebben.

Sinds kort maakt Novoferm ook haar eigen rolpoorten, deze garagedeuren die oprollen in een kast zijn uitermate geschikt voor garages met beperkte inbouwruimte. 

 

Klik hier om direct naar de Novoferm acties te gaan!

 

Novoferm Sectionaaldeuren - ISO


Onze sectionaaldeuren komen in 2 isolatieklassen. De Novoferm ISO-20 en de Novoferm ISO-45 . Beide systemen zijn voorzien van een stalen deurblad gevuld met sterk isolerend PU schuim. Dankzij de rubberdichting rondom zal het een wereld van verschil in temperatuur geven in uw garage. 

Al onze sectionaaldeuren zijn elektrische garagedeuren. Daarnaast zijn alle deuren uit te breiden met vele opties. Hierbij kunt u denken aan:

ISO-20 garagedeur Novoferm Horizontaal breed woodgrain

Lees hier meer over ISO 20 Deuren 

ISO-20 met brede gladde panelen

Lees hier meer over ISO 45 Deuren

 

Novoferm Kanteldeuren - Easyport


De Kanteldeuren van Novoferm zijn verreweg het meest bekend. De elektrische  kantelbare garagedeur 'Easyport' wordt tegenwoordig haast bij iedere nieuwbouwwoning die een garage heeft geleverd.  

In het geval van nieuwbouwwoningen gaat dit vaak om een standaard stalen ongeïsoleerde kanteldeur.

Toch liever een geïsoleerde garage? Wij kunnen uw kanteldeur ook vervangen voor een geïsoleerde kanteldeur! Bekijk onze Easyports.

Ook de elektrische kanteldeuren zijn te voorzien van vele opties. Hierbij moet u denken aan:

Geïsoleerde kanteldeur met loopdeur

Lees hier meer over Easyport garagedeuren

 

Openslaande garagedeuren -Duoport


Voor sommige mensen is een garage niet voor de auto in het speciaal, vaak worden garages gebruikt als hobbyruimte of als opslag voor fietsen of een motor. Speciaal voor deze toepassingen zijn openslaande garagedeuren een uitkomst. Bekijk de Duoport.

De garagedeur wordt compleet geleverd in een aluminium frame met aluminium deuren met de welbekende stalen vulling erin. Deze vulling wordt vervaardigd uit de panelen van de ISO-45 sectionaaldeur en zijn dus ook 45mm dik, dit zorgt voor optimale isolatie van koude, warmte en geluid. 

De openslaande garagedeuren kunnen ook van verschillende opties voorzien worden, zoals:

Dubbele duo port in creme wit Groene duo port, voorzien van RVS beslag

Lees hier meer over de Duoport garagedeuren

 

Elektrische Rolpoorten


Ook kunt u bij ons terecht voor de Novoferm Elektrische Rolpoorten. Deze hoge kwaliteit rolpoorten zijn isolerende deuren die oprollen in een afgesloten kast, doordat de kast nooit groter is dan 40 cm blijft er een vrije ruimte over aan het plafond!

 

Lees hier meer over rolpoorten

 

Direct een offerte aanvragen


Weet u al wat voor garagedeur u graag zou willen, of heeft u bijvoorbeeld extra hulp nodig in de zoektocht naar een geschikte garagedeur voor uw woning? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang een offerte op maat. Wij nemen binnen 24u contact met u op.

FORMULIER

 

Maps Weerts Advies
Marten Kuilerweg
7916 RJ Elim (Hoogeveen)
Contact Weerts Advies +31 (0) 528 352417
info@weertsadvies.nl
Openingstijden Weerts Advies Ma t/m Vr vanaf 10.00 tot 18.00
Za 9.30 tot 12.00 - En op afspraak
Facebook Weerts Advies

Vind ons leuk!

 

Weerts Advies

Contact Weerts Advies

+31 (0) 528 352417

Weerts Advies

Wat vinden onze klanten?

Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.

-Tim & Riny Bakens

Nieuwsgierig geworden?

Garagedeuren koopt u niet dagelijks. Weerts Advies helpt u graag om de juiste keuze te maken. Door de opgebouwde expertise geven wij u een goed advies. Vraag een offerte aan of maak een afspraak zodat u binnenkort kan genieten van uw nieuwe product.

Vrijblijvend advies

Ons werkgebied en services