Garagedeur kopen

Garagedeuren zijn beschikbaar in veel verschillende varianten, modellen en kleuren. Als u op zoek gaat naar een nieuwe deur voor de garage komt u er al snel achter dat er veel mogelijk is. Verschillende kleuren, profielen en modellen. Onze garagedeuren zijn uitermate geschikt bij zowel nieuwbouw als bij renovaties. Ze zijn populaire vanwege de hoge isolatiewaarde, het mooie design en de eenvoudige bediening. Voor iedere garage is een geschikte garagedeur te vinden. Bent u op zoek naar een nieuwe garagedeur van hoge kwaliteit? Dan bent u bij Weerts Advies aan het juiste adres.

Bekijk onze garagedeuren

ISO sectionaal garagedeuren

Stalen sectionaaldeuren voor de garage zijn in veel uitvoeringen verkrijgbaar. Deze garagedeuren zijn voorzien van panelen die dubbelwandig zijn geïsoleerd. Ze zijn vernoemd naar hun isolatiewaarden: de Iso 20 sectionaaldeur en de Iso 45 sectionaaldeur. Een sectionaaldeur draait niet naar buiten zoals we gewend zijn van een kanteldeur. De panelen schuiven naar boven, waardoor veel ruimte bespaard wordt. Het maakt hierbij niet uit of ze met een rechthoekige opening, met afgeronde hoeken of in een boog geplaatst moeten worden. Deze deuren passen altijd!

Bekijk onze ISO sectionaal garagedeur

Easyport garagedeuren

Met een geïsoleerde Easyport kanteldeur kiest u voor een praktische en betaalbare garagedeur. De garagedeur kan zowel met de hand geopend worden als elektrisch. Onze Easyport garagedeuren zijn volledig geïsoleerd. De Easyport bestaat uit 20mm polyurethaanschuim tussen platen van gegalvaniseerd staal. U heeft verschillende extra mogelijkheden zoals raampjes, een loopdeur en een elektrische aandrijving.

Bekijk onze Easyport garagedeur

Duoport garagedeuren

De Duoport dubbel is een garagedeur die uit twee openslaande deuren bestaat. Dankzij dit systeem is het mogelijk de deuren afzonderlijk van elkaar te openen. De duoport garagedeuren zijn voorzien van een dik deurblad met een isolatiewaarde gelijk aan uw spouwmuur. Deze deuren zijn eenvoudig te onderhouden. Ze vragen namelijk weinig onderhoud. Af en toe even schoonmaken is genoeg om de garagedeur mooi te houden.

Bekijk onze Duoport garagedeur

Rolpoorten garagedeuren

Een garage rolpoort, ook wel rolluik genoemd, is een afscheiding van de garage die bestaat uit smalle aluminium lamellen. De lamellen bewegen zich via zijgeleiders naar boven en beneden. Hierbij wikkelen ze zichzelf om een as. Hierdoor rollen de garagedeuren zichzelf op. De kast waarin de garagedeur zichzelf oprolt bevindt zich aan de bovenkant van de garageopening.

Bekijk onze Rolpoort garagedeur

Garagedeur op maat

De garagedeuren uit ons aanbod worden geheel op maat geleverd. Wilt u een van onze deuren (laten) installeren? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan. Vervolgens ontvangt u van ons binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte. Indien u akkoord gaat met deze offerte gaan we samen met u kijken wanneer we de garagedeur kunnen afleveren en de garagedeur op maat kunnen monteren.

Offerte aanvragen

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie over onze garagedeuren. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de mogelijkheden of heeft u een speciaal verzoek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Ook als u graag deskundig advies wilt voor uw situatie helpen wij u graag verder. Zo weet u zeker dat u de juiste garagedeur plaatst. Voor iedere garage is wel een geschikte deur te vinden. Voor welke kiest u?

Neem contact op