ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Foliezonwering: voor uw woning of kantoor de juiste keus!

Zonwerende raamfolie is voor uw woning of kantoor een prachtige oplossing. Door de folie wordt het licht gefilterd, wordt warmte geweerd en bespaart u energie. Maar het allermooiste: U behoud uw zicht naar buiten!

Filteren van licht

We houden bijna allemaal van zonlicht, en het is in mate ook zeer goed voor ons. Maar er zijn momenten waarop we de zon niet kunnen gebruiken. Vandaag de dag gebruiken we meer en meer apparaten met een glas of glanzend beeldscherm, denk hierbij aan TV’s tablets enz. Wanneer deze heerlijke zon precies in ons beeldscherm schijnt kan dit tot grote irritaties lijden. Met HSS binnenscreens wordt het licht voor u gefilterd en wordt de schittering in uw scherm onmiddellijk weggenomen.

Nieuwsgierig?

Vul je gegevens in, dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.
Warmtewering

Waar het natuurlijk allemaal om draait is de warmtewerende eigenschappen van de folie. Van oudsher wordt gedacht dat de enige goede zonwering die aan de buitenkant was. Dat was natuurlijk lange tijd ook zo, maar nu niet meer. HSS producten zijn bewezen zo goed als een conventioneel screen aan de buitenkant!

Dit product is uitermate geschikt voor u die geen zonwering wil (of mag) plaatsen aan de buitenkant van uw woning of kantoor, maar toch een heerlijke koele leefomgeving wil.

Behoud van zicht

Wanneer u conventionele zonwering laat plaatsen, buiten of binnen gaat dit altijd ten koste van uw uitzicht. Niet met HSS, u kijkt door de folie als door een zonnebril met minimaal detail verlies. Hierdoor blijft een gevoel van openheid bestaan, terwijl de folie haar werk onverstoorbaar blijft doen.

Energiebesparing

Naast warmtewering zorgen de HSS ook voor energiebesparing. ‘s Zomers zal dit optimaal zijn wanneer u een airco gebruikt in combinatie met HSS. De HSS zorgt er voor dat het gemiddeld al 6-8 graden koeler blijft, waardoor uw airco minder hard hoeft te werken wat automatisch resulteert in een lagere energierekening.

‘s Winters is de besparing groter, wanneer we aan warmte denken moeten we in straling denken. Uw radiator geeft straling af, wanneer deze in contact komt met een object bijvoorbeeld uzelf warmt dit oppervlak op. Bij glas is dit een ander verhaal, glas is transparant en laat dus het grootste deel van de warmte naar buiten verdwijnen. De reflecterende HSS folie zorgt er voor dat de warmtestraling die normaal gesproken door het transparante glas naar buiten verdwijnt grotendeels weerkaatst wordt terug uw woning in. Als vanzelf slaat de verwarming minder vaak aan, wat resulteert in een grote stook kosten besparing!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Overal Weerts zonwerende folie

Wij leveren zonwering in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor u voorzien, u bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Persoonlijk advies
  • Binnen 24 uur reactie

  • Bekwame vakmensen
  • Topkwaliteit producten

  • Bezorging

Wat vinden onze klanten?

fam bakens review

“Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.”

-Tim & Riny Bakens

fam mak review

“Vandaag hebben we zo genoten van ons afdak. Wat een uitvinding: afdak en zonwering tegelijk.
Vanmiddag heerlijk buiten gezeten in het licht en toch uit de zon en dankzij de zonwerende panelen blijft de temperatuur in ons chalet zeer aangenaam.”

-Fam. Mak

fam de Kroon review

“Wil jullie hierbij bedanken voor de plaatsing van de veranda en goede service daarna.. Om voor een paar loopnokken helemaal hier naar toe te komen, klasse! Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping.”

– Fam. de Kroon