HSS offerte vrijblijvend aanvragen

HSS verticale zonwering

Ook voor uw woning of kantoor de juiste keus!Foliezonwering woning

Filteren van licht

We houden bijna allemaal van zonlicht, en het is in mate ook zeer goed voor ons. Maar er zijn momenten waarop we de zon niet kunnen gebruiken.

Vandaag de dag gebruiken we meer en meer apparaten met een glas of glanzend beeldscherm, denk hierbij aan TV's tablets enz. Wanneer deze heerlijke zon precies in ons beeldscherm schijnt kan dit tot grote irritaties lijden.

Met HSS binnenscreens wordt het licht voor u gefilterd en wordt de schittering in uw scherm onmiddelijk weggenomen.

Behoud van zichtZonwering met zichtbehoud

Wanneer u conventionele zonwering laat plaatsen, buiten of binnen gaat dit altijd ten koste van uw uitzicht. Niet met HSS, u kijkt door de folie als door een zonnebril met minimaal detail verlies. Hierdoor blijft een gevoel van openheid bestaan, terwijl de folie haar werk onverstoorbaar blijft doen.

Warmtewering

Waar het natuurlijk allemaal om draait is de warmtewerende eigenschappen van de folie. Van oudsher wordt gedacht dat de enige goede zonwering die aan de buitenkant was. Dat was natuurlijk lange tijd ook zo, maar nu niet meer. HSS producten zijn bewezen zo goed als een conventioneel screen aan de buitenkant!

Dit product is uitermate geschikt voor u die geen zonwering wil (of mag) plaatsen aan de buitenkant van uw woning of kantoor, maar toch een heerlijke koele leefomgeving wil.

EnergiebesparingHSS in het chalet

Naast warmtewering zorgen de HSS ook voor energiebesparing. 's Zomers zal dit optimaal zijn wanneer u een airco gebruikt in combinatie met HSS. De HSS zorgt er voor dat het gemiddeld al 6-8 graden koeler blijft, waardoor uw airco minder hard hoeft te werken wat automatisch resulteert in een lagere energierekening.

's Winters is de besparing groter, wanneer we aan warmte denken moeten we in straling denken. Uw radiator geeft straling af, wanneer deze in contact komt met een object bijvoorbeeld uzelf warmt dit oppervlak op. Bij glas is dit een ander verhaal, glas is transparant en laat dus het grootste deel van de warmte naar buiten verdwijnen. De reflecterende HSS folie zorgt er voor dat de warmtestraling die normaal gesproken door het transparante glas naar buiten verdwijnt grotendeels weerkaatst wordt terug uw woning in. Als vanzelf slaat de verwarming minder vaak aan, wat resulteert in een grote stook kosten besparing!

HSS op kantoor.

Voor meer informatie over HSS op uw kantoor klik u hier.

Is uw interesse gewekt voor onze HSS? Maak dan via onderstaand formulier een afspraak, onze vertegenwoordigers komen graag en geheel vrijblijvend bij u langs!

Contact aanvraag | HSS algemeen

 

Maps Weerts Advies
Marten Kuilerweg
7916 RJ Elim (Hoogeveen)
Contact Weerts Advies +31 (0) 528 352417
info@weertsadvies.nl
Openingstijden Weerts Advies Ma t/m Vr vanaf 10.00 tot 18.00
Za 9.30 tot 12.00 - En op afspraak
Facebook Weerts Advies

Vind ons leuk!

 

Weerts Advies

Contact Weerts Advies

+31 (0) 528 352417

Weerts Advies

Wat vinden onze klanten?

Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.

-Tim & Riny Bakens

Nieuwsgierig geworden?

Zonwering aanschaffen is geen dagelijkse bezigheid. Helemaal niet als het gaat om foliezonwering. Weerts Advies helpt u graag om de juiste keuze te maken. Door de opgebouwde expertise geven wij u een goed advies. Vraag een offerte aan of maak een afspraak zodat u binnenkort kan genieten van uw nieuwe product.
 

Offerte aanvragen

Ons werkgebied en services