Climat screen:
zonwerende folie op kantoor

Vanaf: € 78,-

Met dit folie is het koel op elk kantoor.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zonwering op kantoor: Energiebesparing en temperatuurbeheersing

Heeft u last van de zon terwijl u werkt en/of wordt het erg warm op kantoor door de zon? Met de speciale foliezonwering van Weerts Advies heeft u hier geen last meer van. Door de goede isolerende eigenschappen van onze ‘Heat Stop Screens’ (HSS) foliezonwering blijft het koel op uw kantoor.

Voordelen van HSS zonwerende folie op kantoor

Wanneer u HSS zonwerende folie op uw kantoor laat installeren, heeft dit vele voordelen, namelijk:

  • Het hinderlijke licht op kantoor wordt verminderd, waardoor u zich langer kunt concentreren
  • Bij warm weer blijft het koeler op uw werkplaats
  • Geen schitteringen en reflecties op uw beeldschermen
  • Besparen op uw energierekening (minder stoken in de winter en minder koelen in de zomer)
  • Onderhoudsvrij
  • Eenvoudig bedienbaar
  • Altijd te gebruiken, dus ook met slecht weer

De temperatuur in uw kantoor beheersen

Is het vaak te warm in de zomer en te koud in de winter in uw kantoor? Door de goede isolatiewaarde van de HSS foliezonwering is het in de zomer gemiddeld tussen 6-8°C koeler op uw werkplek. Hierdoor kunt u beter werken en hoeft uw airco of ventilator minder werk te verrichten. Daarnaast is er minder ‘tocht’ en hoeft uw verwarming minder hard te werken in de winter, omdat de warmte binnen blijft. Zo bespaart u energie en geld.

Altijd te gebruiken en geen onderhoud

De binnenzonwering van Weerts is zeer handig, omdat u deze altijd kunt gebruiken. De zonwering hoeft niet binnengehaald te worden bij slechte weersomstandigheden, kan overal geplaatst worden en u heeft een volledig doorzicht.HSS KVK KANTOOR

Daarnaast kunt u de zonwering gemakkelijk bedienen. U kunt zelf weten hoeveel licht u doorlaat en hoeveel zichtbaarheid u naar buiten heeft. Daarnaast kunt u de ruimte ook verduisteren, mocht dit nodig zijn. Geen vervelende schitteringen meer op uw beeldschermen en uw meubilair wordt ook niet meer verkleurt door de UV-straling.