HSS offerte vrijblijvend aanvragen

Zonwerende raamfolie voor kantoor om warmte buiten te houden

Zonwering op kantoor: Energiebesparing en temperatuurbeheersing 

HSS op kantoor

Heeft u last van de zon terwijl u werkt en/of wordt het erg warm op kantoor door de zon? Met de speciale foliezonwering van Weerts Advies heeft u hier geen last meer van. Door de goede isolerende eigenschappen van onze ‘Heat Stop Screens’ (HSS) foliezonwering blijft het koel op uw kantoor.

Daarnaast is het buitenaanzicht zilver reflecterend, maar van binnen heeft u nog steeds perfect zicht naar buiten. Doordat het hinderlijke licht op uw kantoor verdwijnt, behoudt u uw concentratie langer, waardoor u beter en langer kunt werken.

De voordelen van HSS zonwerende folie op kantoor

Wanneer u HSS zonwerende folie op uw kantoor laat installeren, heeft dit vele voordelen, namelijk:

De temperatuur in uw kantoor beheersenHSS bij KVK kantoor

Is het vaak te warm in de zomer en te koud in de winter in uw kantoor? Door de goede isolatiewaarde van de HSS foliezonwering is het in de zomer gemiddeld tussen 6-8°C koeler op uw werkplek. Hierdoor kunt u beter werken en hoeft uw airco of ventilator minder werk te verrichten. Daarnaast is er minder ‘tocht’ en hoeft uw verwarming minder hard te werken in de winter, omdat de warmte binnen blijft. Zo bespaart u energie en geld.

Altijd te gebruiken en geen onderhoud

De binnenzonwering van Weerts is zeer handig, omdat u deze altijd kunt gebruiken. De zonwering hoeft niet binnengehaald te worden bij slechte weersomstandigheden, kan overal geplaatst worden en u heeft een volledig doorzicht.HSS KVK KANTOOR

Daarnaast kunt u de zonwering gemakkelijk bedienen. U kunt zelf weten hoeveel licht u doorlaat en hoeveel zichtbaarheid u naar buiten heeft. Daarnaast kunt u de ruimte ook verduisteren, mocht dit nodig zijn. Geen vervelende schitteringen meer op uw beeldschermen en uw meubilair wordt ook niet meer verkleurt door de UV-straling.  

Bekijk hier onze HSS serrezonwering

Klik hier voor onze HSS verticale zonwerende raamfolie

HSS Zonwerende folie direct bestellen

De temperatuur in uw kantoor beheersen, u beter concentreren, minder licht binnenlaten, een strak uiterlijk van buiten en toch goed naar buiten kunnen kijken. Vraag direct de foliezonwering van Weerts Advies op uw kantoor aan. Ontvang een vrijblijvende offerte door het formulier in te vullen of direct contact op te nemen. Onze specialisten komen bij u langs om vrijblijvend advies te geven.

Contact aanvraag | HSS op kantoor

 

Maps Weerts Advies
Marten Kuilerweg
7916 RJ Elim (Hoogeveen)
Contact Weerts Advies +31 (0) 528 352417
info@weertsadvies.nl
Openingstijden Weerts Advies Ma t/m Vr vanaf 10.00 tot 18.00
Za 9.30 tot 12.00 - En op afspraak
Facebook Weerts Advies

Vind ons leuk!

 

Weerts Advies

Contact Weerts Advies

+31 (0) 528 352417

Weerts Advies

Wat vinden onze klanten?

Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.

-Tim & Riny Bakens

Nieuwsgierig geworden?

Zonwering aanschaffen is geen dagelijkse bezigheid. Helemaal als het gaat om zonwerende folie voor kantoor. Weerts Advies helpt u graag om de juiste keuze te maken. Door de opgebouwde expertise geven wij u een goed advies. Vraag een offerte aan of maak een afspraak zodat u binnenkort kan genieten van uw nieuwe product.

Vrijblijvend advies

Ons werkgebied en services