HSS offerte vrijblijvend aanvragen

Zonwerende Folie

Zonwerende raamfolie voor energiebesparing en beheersing van de binnentemperatuur

Is het in de zomer warm in uw huis en verlaat de warmte uw huis erg snel in de winter? De speciale HSS Folie zonwering van Weerts Advies is ontworpen om de warmte van de zon buiten te houden en uw zelfgestookte warmte binnen te houden. Op deze manier is de temperatuur in uw huis altijd op de temperatuur die u wilt en bespaart u veel geld op stookkosten.

Zonwerende raamfolie kunt u altijd laten hangen

Daarnaast kunt u de zonwerende raamfolie ook altijd laten hangen. Vanaf nu geen ongemakken meer met het bijstellen en verplaatsen van uw zonwering. De HSS zonwerende raamfolie is het hele jaar rond, uw bescherming tegen de zon!

Folie Zonwering

De vele andere voordelen van onze speciale folie zonwering

De HSS (Heat Stop Screen) folie zonwering van Weerts Advies heeft vele voordelen, namelijk:

Geen warm huis in de zomer

Met de HSS zonwerende raamfolie houdt u de warmte van de zon buiten met mooi weer. Door de goede isolerende materialen wordt uw kamer niet bloedheet wanneer het buiten warm is.

Daarnaast kunt u het licht ook gemakkelijk beheersen. U kunt zelf weten hoeveel licht u in een ruimte toelaat, zonder dat dit ook veel warmte meebrengt. Veel foliezonwering krijgt krimp- of uitzettingsplooien, waardoor het zicht naar buiten slecht wordt. Met de foliezonwering van Weerts Advies blijft uw zicht naar buiten perfect, omdat er geen folie is wat verschuift door temperatuurverschillen.

HSS Zonwerende Raamfolie

Strak van buiten

Het buitenaanzicht richting uw kantoor of huis ziet er strak uit door deze zonwering. Uw kunt zelf bepalen hoeveel licht u naar binnen laat en hoeveel zicht er naar buiten is, hier hebben wij namelijk verschillende soorten folie voor. U kunt de HSS foliezonwering in elke ruimte gebruiken. Voor het verduisteren van uw slaapkamer (deze wordt tevens niet te warm in de zomer) tot het blokkeren van de zon in uw woonkamer. Zo heeft u ook geen last van reflecties en schitteringen op uw tv of laptop.

Bekijk hier onze HSS serrezonwering

Klik hier voor onze HSS verticale zonwerende raamfolie

Lees hier meer over HSS zonwering op kantoor

Direct een HSS Folie zonwering offerte aanvragen

Wilt u zelf controle over warmte, licht en zicht hebben? Minder stoken in de winter en minder koelen in de zomer. Dit bespaart u veel geld en is ook nog eens goed voor het milieu. Ontvang direct een offerte door onderstaand formulier in te vullen. Daarnaast kunt u ook direct contact opnemen. Onze specialisten komen bij u langs om vrijblijvend advies op maat te geven.

FORMULIER

 

Maps Weerts Advies
Marten Kuilerweg
7916 RJ Elim (Hoogeveen)
Contact Weerts Advies +31 (0) 528 352417
info@weertsadvies.nl
Openingstijden Weerts Advies Ma t/m Vr vanaf 10.00 tot 18.00
Za 9.30 tot 12.00 - En op afspraak
Facebook Weerts Advies

Vind ons leuk!

 

Weerts Advies

Contact Weerts Advies

+31 (0) 528 352417

Weerts Advies

Wat vinden onze klanten?

Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.

-Tim & Riny Bakens

Nieuwsgierig geworden?

Zonwering aanschaffen is geen dagelijkse bezigheid. Helemaal niet als het gaat om zonwerende raamfolie. Weerts Advies helpt u graag om de juiste keuze te maken. Door de opgebouwde expertise geven wij u een goed advies. Vraag een offerte aan of maak een afspraak zodat u binnenkort kan genieten van uw nieuwe product.
 

Offerte aanvragen

Ons werkgebied en services