Carport offerte vrijblijvend aanvragen

Uw Houten carport door Weerts Advies

Van een klassieke houten carport tot uiterst robuust, een houten carport past bij elke woning.

Waarom kiezen voor een houten carport?

Misschien past een houten carport wel het beste bij uw woning stijl, of misschien wilt u graag een plat dak in plaats van een schuin aflopend dak of halfrond. Wat de reden ook is om te kiezen voor een houten carport te gaan, Weerts Advies kan in alle situaties meedenken om uw houten carport volledig naar wens te realiseren.weerts carport

Verschillende uitvoeringen van een houten carport

De houten carport wordt ofwel afgewerkt aan de onderzijde of er wordt gekozen voor geschilderde balken in het zicht. Ongeacht welke houten variant van de houten carport u kiest, het is altijd een degelijke oplossing. Ook wordt deze houten carport ingericht geheel naar uw wens.

Al onze houten carports zijn voorzien van aluminium staanders van 110 x 110 mm. Dit zorgt ervoor dat een lange levensduur van de onderhoud gegarandeerd is. Dit komt doordat aluminium niet rot, zelfs niet wanneer het in de grond zit.

Wanneer u toch kiest voor houten staanders zorgen wij er voor dat deze zo goed mogelijk de tand des tijds doorstaan kunnen. Net als onze boogcarports worden de houten carports op een betondrukpunt in de grond geplaatst, dit om de opwaartse en neerwaartse druk van het dak meer dan voldoende te kunnen opvangen.

Een houten carport heeft eindeloos veel mogelijkheden

Een houten carport is eindeloos uit te breiden, je kunt hierbij denken aan verlichting, isolatie van het plafond afgewerkt met vlakke panelen of schrootjes. Maar natuurlijk ook lichtkoepels of complete lichtstraten.

Klik hier voor meer informatie over boogcarports

Interesse in een houten carport?

U kunt makkelijk een afspraak met één van onze verkopers om alle mogelijkheden te bespreken voor uw houten carport. 1 ding is zeker, u zult niet snel nee te horen krijgen betreffende de mogelijkheden. 

Direct een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in en ontvang een offerte op maat. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

FORMULIER

 

Maps Weerts Advies
Marten Kuilerweg
7916 RJ Elim (Hoogeveen)
Contact Weerts Advies +31 (0) 528 352417
info@weertsadvies.nl
Openingstijden Weerts Advies Ma t/m Vr vanaf 10.00 tot 18.00
Za 9.30 tot 12.00 - En op afspraak
Facebook Weerts Advies

Vind ons leuk!

 

Weerts Advies

Contact Weerts Advies

+31 (0) 528 352417

Weerts Advies

Wat vinden onze klanten?

Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.

-Tim & Riny Bakens

Nieuwsgierig geworden?

Zonwering aanschaffen is geen dagelijkse bezigheid.   Weerts Advies helpt u graag om de juiste keuze te maken. Door de opgebouwde expertise geven wij u een goed advies. Vraag een offerte aan of maak een afspraak zodat u binnenkort kan genieten van uw nieuwe product.

Vrijblijvend advies

Ons werkgebied en services