ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Boogcarports

Wilt u een carport plaatsen, maar heeft u een lage gootlijn? Dan kan een boogcarport van Weerts Advies dé uitkomst bieden. Deze carports bieden een goede bescherming van uw auto, waardoor deze beschut staat tegen neerslag en bladeren. Ook warmt de auto niet zoveel op in de zomer en hoeft u in de winter niet te krabben. Door de boogvorm heeft de carport een uitzonderlijke stevigheid. Lees meer over de mogelijkheden of neem direct contact op!

Waarom een boogcarport?

Waarom zou u kiezen voor een boogcarport van Weerts Advies? Bent u op zoek naar bescherming voor uw auto en heeft u geen garage (of is deze niet beschikbaar om een auto in te zetten)? Dan is het een mogelijkheid om een boogcarport te laten plaatsen. Een ander voordeel van een boogcarport is dat de boogcarport zich kenmerkt door een enorme stevigheid door de gebogen polycarbonaat platen op het dak van de carport.

Nieuwsgierig?

Vul je gegevens in, dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.
Hoe werkt de uitvoering van de boogcarport?

De polycarbonaat platen zijn 10 mm dik en leverbaar in helder of opaal, zonder meerprijs. De gehele boogcarport wordt gemaakt van aluminium profielen, welke diep in de grond verankerd worden op speciale betondruk platen. De betondruk platen zorgen voor een goede windbestendigheid, ook voor opwaartse druk.

Mogelijkheden boogcarport

Er valt verder nog meer te kiezen aan en rondom de boogcarport. De standaard kleuren waarin wij de boogcarports leveren zijn wit en crème wit, maar in principe zijn de boogcarports leverbaar in iedere gewenste RAL-kleur. Iedere zijde van de boog carport is dicht te maken tot aan de grond. Dit heeft als voordeel dat weersomstandigheden zoals slagregen of harde windstoten geen vat meer hebben op bijvoorbeeld uw auto. Dit zorgt dus voor net een beetje extra zekerheid.

Overkapping
Bij een boogoverkapping wordt meestal direct gedacht aan een carport, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Een boogoverkapping biedt vaak een zeer fraaie en kosteneffectieve oplossing wanneer u een lage gootlijn heeft. Vraag naar de mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Weerts Advies

Weerts Advies levert boogcarports in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel en eigenlijk ook ver daarbuiten. Naast de levering kunnen wij ook de montage verzorgen. Zo bent u verzekerd van vakwerk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Overal een Weerts carport

Wij leveren carports in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor u voorzien, u bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Persoonlijk advies
  • Binnen 24 uur reactie

  • Bekwame vakmensen
  • Topkwaliteit producten

  • Bezorging

Wat vinden onze klanten?

fam bakens review

“Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.”

-Tim & Riny Bakens

fam mak review

“Vandaag hebben we zo genoten van ons afdak. Wat een uitvinding: afdak en zonwering tegelijk.
Vanmiddag heerlijk buiten gezeten in het licht en toch uit de zon en dankzij de zonwerende panelen blijft de temperatuur in ons chalet zeer aangenaam.”

-Fam. Mak

fam de Kroon review

“Wil jullie hierbij bedanken voor de plaatsing van de veranda en goede service daarna.. Om voor een paar loopnokken helemaal hier naar toe te komen, klasse! Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping.”

– Fam. de Kroon