• aluminium carport

Boogcarport:
Polycarbonaat 3×2,5 m

Vanaf: € 1.995,-

Enorme stevigheid door de gebogen platen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Waarom een boogcarport

Waarom zou u kiezen voor een boogcarport van Weerts Advies? Bent u op zoek naar bescherming voor uw auto en heeft u geen garage (of deze is niet beschikbaar om uw auto in te zetten) dan is het een mogelijkheid om een boogcarport te laten zetten. Een ander voordeel van een boogcarport is dat de boogcarport zich kenmerkt door een enorme stevigheid door de gebogen polycarbonaat platen op het dak van de boogcarport.

Hoe werkt de uitvoering van de boogcarport?

De polycarbonaat platen zijn 10 mm dik en leverbaar in helder of opaal, zonder meerprijs. De gehele boogcarport wordt gemaakt van aluminium profielen, deze worden diep in de grond verankerd op speciale betondruk platen. de betondruk platen zorgen voor een goede windbestendigheid, ook voor opwaartse druk.

Mogelijkheden boogcarport

Er valt verder nog meer te kiezen aan en rondom de boogcarport. De boogcarports zijn leverbaar in elke gewenste RAL kleur en natuurlijk ook in de structuur. De standaard kleuren waarin wij de boogcarports leveren zijn wit en crème wit.

Iedere zijde van de boog carport is dicht te maken tot aan de grond. Dit heeft als voordeel dat weersomstandigheden zoals slagregen of harde windstoten geen vat meer hebben op bijvoorbeeld uw auto onder de carport. Dit zorgt dus voor net een beetje extra zekerheid.

Overkapping
Bij een boog overkapping wordt meestal direct gedacht aan een carport, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Een boog overkapping bied vaak een zeer fraaie en kosten effectieve oplossing wanneer u een lage goot lijn heeft. Vraag naar de mogelijkheden bij u thuis of vul het contact formulier in.