Carport offerte vrijblijvend aanvragen

Uw boogcarport laten plaatsen door Weerts Advies

Het hele jaar door voordeel met de boogcarports van Weerts Advies

Boogcarport

Voordelen van een boogcarport van Weerts Advies

Waarom zou u kiezen voor een boogcarport van Weerts Advies

Bent u op zoek naar bescherming voor uw auto en heeft u geen garage (of deze is niet beschikbaar om uw auto in te zetten) dan is het een mogelijkheid om een boogcarport te laten zetten door Weerts Advies. Een ander voordeel van een boogcarport is dat de boogcarport zich kenmerkt door een enorme stevigheid door de gebogen polycarbonaat platen op het dak van de boogcarport.

Ook biedt een boogcarport veel meer mogelijkheden tot het in en uitrijden uit de carport. Een carport kan naast een parkeerruimte gebruikt worden als beschermde zitplaats of handig tijdens de BBQ regen dreigt.

Autocarport

Hoe werkt de uitvoering van de boogcarport?

De polycarbonaat platen zijn 10 mm dik en leverbaar in helder of opaal, zonder meerprijs. De gehele boogcarport wordt gemaakt van aluminium profielen, deze worden diep in de grond verankerd op speciale betondruk platen. de betondruk platen zorgen voor een goede windbestendigheid, ook voor opwaartse druk.

Mogelijkheden van de boogcarport

Er valt verder nog meer te kiezen aan en rondom de boogcarport. De boogcarports zijn leverbaar in elke gewenste RAL kleur en natuurlijk ook in de structuur. De standaard kleuren waarin wij de boogcarports leveren zijn wit en crème wit.

Iedere zijde van de boog carport is dicht te maken tot aan de grond. Dit heeft als voordeel dat weersomstandigheden zoals slagregen of harde windstoten geen vat meer hebben op bijvoorbeeld uw auto onder de carport. Dit zorgt dus voor net een beetje extra zekerheid. 

Boogcarport Hoogeveen

Boog overkappingen

Bij een boog overkapping wordt meestal direct gedacht aan een carport, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Een boog overkapping bied vaak een zeer fraaie en kosten effectieve oplossing wanneer u een lage goot lijn heeft. Vraag naar de mogelijkheden bij u thuis of vul het contact formulier in.

Bekijk hier de houten carports

Boogcarport contact aanvraag

Een afspraak maken
Een vrijblijvende offerte

 

Maps Weerts Advies
Marten Kuilerweg
7916 RJ Elim (Hoogeveen)
Contact Weerts Advies +31 (0) 528 352417
info@weertsadvies.nl
Openingstijden Weerts Advies Ma t/m Vr vanaf 10.00 tot 18.00
Za 9.30 tot 12.00 - En op afspraak
Facebook Weerts Advies

Vind ons leuk!

 

Weerts Advies

Contact Weerts Advies

+31 (0) 528 352417

Weerts Advies

Wat vinden onze klanten?

Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.

-Tim & Riny Bakens

Nieuwsgierig geworden?

Zonwering aanschaffen is geen dagelijkse bezigheid.   Weerts Advies helpt u graag om de juiste keuze te maken. Door de opgebouwde expertise geven wij u een goed advies. Vraag een offerte aan of maak een afspraak zodat u binnenkort kan genieten van uw nieuwe product.

Vrijblijvend advies

Ons werkgebied en services