Binnenzonwering offerte vrijblijvend aanvragen

Vouwgordijnen op maat kopen bij Weerts Advies in Hoogeveen

Trendsettende modellen vouwgordijnen bij Weerts Advies

Bij Weerts Advies zit u goed voor een eindeloze variatie aan modellen vouwgordijnen. De vouwgordijnen maken wij voor u op maat en plaatsen wij snel en vakkundig. U hoeft alleen maar de juiste vouwgordijnen uit te zoeken.

Waarom moet ik mijn vouwgordijnen kopen bij Weerts Advies?

Vouwgordijnen zijn al jarenlang in grote aantrek bij veel huishoudens, ze typeren zich door de unieke vorm en werking. De gordijnen bestaan namelijk uit horizontale panelen over de gehele breedte van het raam. Wanneer het gordijn omhoog wordt gerold vouwt het ene paneel over het paneel daarboven, hieraan heeft het vouwgordijn zijn naam én zijn chique en unieke uitstraling te danken. Combineer dit met de vele kleur- en detailvariaties van Weerts Advies en u hebt zo een van de modernste gordijnen voor uw ramen hangen.

Grote keus aan vouwgordijnen bij Weerts Advies Hoogeveen

De keuze aan vouwgordijnen is bij ons zeer gevarieerd. De modellen onderscheiden zich in kleuren, maten, stoffen en andere materialen. Wij begrijpen dat de keuze lastig is door de vele mogelijkheden, wij helpen u daarom graag met het kiezen van de juiste soort vouwgordijn. Wanneer u tevreden bent met uw keuze zullen wij de juiste maten opnemen en later de vouwgordijnen bij u thuis plaatsen.

Lees hier meer over onze rolgordijnen

Bekijk hier onze jaloezieën

Klik hier voor meer informatie over Plissé en Duette systemen

Lees hier meer over Paneelgordijnen

Benieuwd naar de mogelijkheden van vouwgordijnen bij Weerts Advies in Hoogeveen?

Wanneer u nieuwsgierig bent naar hoe u thuis kunt genieten van de unieke stijl en modellen van vouwgordijnen kunt u vrijblijvend een vouwgordijnen offerte aanvragen. Laat hiervoor uw gegevens achter in het formulier bovenaan de pagina in, wij zullen spoedig contact met u opnemen. Voor andere vragen of extra informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Direct een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in en ontvang een offerte op maat. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

FORMULIER

 

Maps Weerts Advies
Marten Kuilerweg
7916 RJ Elim (Hoogeveen)
Contact Weerts Advies +31 (0) 528 352417
info@weertsadvies.nl
Openingstijden Weerts Advies Ma t/m Vr vanaf 10.00 tot 18.00
Za 9.30 tot 12.00 - En op afspraak
Facebook Weerts Advies

Vind ons leuk!

 

Weerts Advies

Contact Weerts Advies

+31 (0) 528 352417

Weerts Advies

Wat vinden onze klanten?

Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.

-Tim & Riny Bakens

Nieuwsgierig geworden?

Zonwering aanschaffen is geen dagelijkse bezigheid.   Weerts Advies helpt u graag om de juiste keuze te maken. Door de opgebouwde expertise geven wij u een goed advies. Vraag een offerte aan of maak een afspraak zodat u binnenkort kan genieten van uw nieuwe product.

Vrijblijvend advies

Ons werkgebied en services