Binnenzonwering:
Rolgordijnen

Vanaf: € 22,-

Uitgebreide collectie rolgordijnen met eindeloze variaties.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Waarom rolgordijnen

Het assortiment rolgordijnen van Weerts Advies bestaat uit rolgordijnen van verschillende materialen, kleuren en vormen. Alle rolgordijnen kunnen op maat gesneden en direct bij u thuis geplaatst worden. Het enige wat u hoeft te doen is het juiste rolgordijn uit te kiezen, hierbij geven wij u graag advies.

Wij bieden een uitgebreide collectie rolgordijnen met eindeloze variatie aan mogelijkheden. Voor een eenvoudig rolgordijn bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook voor speciale rolgordijnen zoals lichtdichte rolgordijnen of XL rolgordijnen zit u bij ons goed! De prijzen van de rolgordijnen variëren van zeer scherp tot uiterst exclusief, afhankelijk van uw behoefte. Verder hoeft u zich geen zorgen te maken over de maat en de plaatsing van de gordijnen, wij meten dit graag voor u op en plaatsen ze met uiterste precisie.

Duo rolgordijnen

Naast de reguliere gordijnen verkopen wij ook duorolgordijnen in verschillende soorten en maten. Duorolgordijnen zijn in wezen hetzelfde als een normaal rolgordijn, echter is deze soort rolgordijn voorzien van een extra rolgordijn. Duo rolgordijnen rollen achter elkaar langs waarbij één laag bestaat uit een gestreepte stof. Met een duo rolgordijn kunt u licht en zicht optimaal doseren. Duo rolgordijnen zijn leverbaar in vele kleuren en stofvarianten.

Benieuwd naar de mogelijkheden met onze duo en normale rolgordijnen?
Vraag dan een offerte aan via het formulier bovenaan de pagina, wij zullen spoedig contact met u opnemen. Voor verdere vragen of extra informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord!