Vrijblijvende offerte aanvragen

Plissé en Duette Systemen

Groot aanbod Plissé en Duette systemen bij Weerts Advies

De grootste verschillen tussen Plissé en Duette gordijnen zijn dat bij Plissé gordijnen de koordjes zichtbaar zijn en dat er maar 1 soort stof wordt gebruikt. Bij Duette gordijnen worden de koordjes in het systeem weggewerkt. Onderstaand ziet u een overzicht van de twee gordijnsystemen.

Plissé

Gordijnen van Plissé bestaan uit een laag stof. En vormt zich als een harmonica wanneer het wordt opgetrokken. Door gordijnen van plissé ontstaat er de mogelijkheid om zelf het lichtinval te bepalen. Door plaatsing tegen het raam ontstaat er een isolerende werking en dit zal uiteuindelijk energie besparen. Verkrijgbaar als top down model, zodat er wel uit het raam kan worden gekeken maar van buiten niet naar binnen. Zo heeft u extra privacy.

Voordelen Plissé

Duette

Duettes zijn twee laagjes stof die zich opvouwen wanneer ze worden opgetrokken. Tussen de dubbele laag blijft lucht hangen, hierdoor blijft de ruimte in de winter warm en in de zomer koel. Wanneer u een gordijnsysteem kiest tegen zonsverduistering zijn Duettes ideaal omdat er geen licht door de gaatjes valt. Een Duette is ook verkrijgbaar in top down model.

Voordelen Duette

Lees hier meer over onze rolgordijnen

Bekijk hier onze vouwgordijnen

Klik hier voor meer informatie over Plissé en Duette systemen

Lees hier meer over Paneelgordijnen

Plissé en Duette gordijnen bij Weerts Advies in Hoogeveen

Wij verkopen Plissé en Duette gordijnen in verschillende soorten en maten. Ook zijn er diverse kleuren gordijnen mogelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden met onze plissé en duette gordijnen?

Vraag dan een offerte aan via het formulier bovenaan de pagina, wij zullen spoedig contact met u opnemen. Voor verdere vragen of extra informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord!

 

Maps Weerts Advies
Marten Kuilerweg
7916 RJ Elim (Hoogeveen)
Contact Weerts Advies +31 (0) 528 352417
info@weertsadvies.nl
Openingstijden Weerts Advies Ma t/m Vr vanaf 10.00 tot 18.00
Za 9.30 tot 12.00 - En op afspraak
Facebook Weerts Advies

Vind ons leuk!

 

Weerts Advies

Contact Weerts Advies

+31 (0) 528 352417

Weerts Advies

Wat vinden onze klanten?

Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.

-Tim & Riny Bakens

Nieuwsgierig geworden?

Zonwering aanschaffen is geen dagelijkse bezigheid.   Weerts Advies helpt u graag om de juiste keuze te maken. Door de opgebouwde expertise geven wij u een goed advies. Vraag een offerte aan of maak een afspraak zodat u binnenkort kan genieten van uw nieuwe product.

Vrijblijvend advies

Ons werkgebied en services