Jaloezieën:
aluminium en hout

Vanaf: € 22,- / 72,-

Verschillende maten, vormen, materialen en kleuren

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Waarom jaloezieën?

Jaloezieën of, in de volksmond, luxaflex zijn de welbekende horizontale aluminium vormen van binnen zonwering. De tijd heeft in jaloezieland niet stil gestaan. Gelukkig zijn wij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij leveren de nieuwste soorten aluminium jaloezieën in maar liefst vijf verschillende uitvoeringen, namelijk: de 16 mm, de 25 mm, de 35 mm, de 50 en de 70 mm lamel. Deze 5 uitvoeringen zijn weer eindeloos te combineren met talloze kleuren, biesbanden en bedieningsvarianten.

Jaloezieën in verschillende maten, vormen en materialen

Weerts Advies heeft verscheidene soorten jaloezieën in het assortiment. Door de vele kleuren, vormen en maten kan er eindeloos gevarieerd worden. De jaloezieën kunnen op maat gesneden en direct bij u thuis geplaatst worden. U hoeft alleen maar de juiste soort uit te zoeken.

Hout
Wie geen liefhebber is van de aluminium jaloezieën is er een uitweg: de houten jaloezie. De houten variant van de jaloezie is bij ons leverbaar in 2 uitvoeringen, namelijk in 27 en 50 mm. Onze houten jaloezieën zijn vervaardigd uit echt hout voor een warme en luxe uitstraling. Dit past goed bij u thuis wanneer u houdt van de authentieke klassieke stijl.