ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

ERVARING & KENNIS

Al meer dan 30 jaar ervaring in dit segment

ADVIES & MONTAGE

Persoonlijk advies en montage op maat

GROOT ASSORTIMENT

Groot assortiment, van goedkoop tot exclusief

Waarom jaloezieën?

Jaloezieën of, in de volksmond, luxaflex zijn de welbekende horizontale aluminium vormen van binnen zonwering. De tijd heeft in jaloezieland niet stil gestaan, gelukkig zijn wij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij leveren de nieuwste soorten aluminium jaloezieën in maar liefst vijf verschillende uitvoeringen, namelijk: de 16 mm, de 25 mm, de 35 mm, de 50 en de 70 mm lamel. Deze 5 uitvoeringen zijn weer eindeloos te combineren met talloze kleuren, biesbanden en bedieningsvarianten.

Nieuwsgierig?

Vul je gegevens in, dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.
Jaloezieën in verschillende maten, vormen en materialen

Weerts Advies heeft verscheidene soorten jaloezieën in het assortiment. Door de vele kleuren, vormen en maten kan er met de jaloezieën kan er eindeloos gevarieerd worden. De jaloezieën kunnen op maat gesneden en direct bij u thuis geplaatst worden. U hoeft alleen maar de juiste soort jaloezieën uit te zoeken.

Hout
Wie geen liefhebber is van de aluminium jaloezieën is er een uitweg: de houten jaloezie. De houten variant van de jaloezie is bij ons leverbaar in 2 uitvoeringen, namelijk in 27 en 50 mm. Onze houten jaloezieën zijn vervaardigd uit echt hout voor een warme en luxe uitstraling. Dit past goed bij u thuis wanneer u houdt van de authentieke klassieke stijl.

Jaloezieën: aluminium en hout

Verschillende maten, vormen, materialen en kleuren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Overal Weerts Jaloezieën

Wij leveren zonwering in Hoogeveen, Emmen, Assen, Groningen, Zwolle, Drenthe, Overijssel, Groningen, en ver daar buiten. Natuurlijk kunnen wij ook de montage voor u voorzien, u bent dan verzekerd van een degelijke en vakkundige montage.

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Persoonlijk advies
  • Binnen 24 uur reactie

  • Bekwame vakmensen
  • Topkwaliteit producten

  • Bezorging

Wat vinden onze klanten?

fam bakens review

“Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.”

-Tim & Riny Bakens

fam mak review

“Vandaag hebben we zo genoten van ons afdak. Wat een uitvinding: afdak en zonwering tegelijk.
Vanmiddag heerlijk buiten gezeten in het licht en toch uit de zon en dankzij de zonwerende panelen blijft de temperatuur in ons chalet zeer aangenaam.”

-Fam. Mak

fam de Kroon review

“Wil jullie hierbij bedanken voor de plaatsing van de veranda en goede service daarna.. Om voor een paar loopnokken helemaal hier naar toe te komen, klasse! Wij hebben ontzettend veel plezier van onze overkapping.”

– Fam. de Kroon