Binnenzonwering offerte vrijblijvend aanvragen

Binnenzonwering door Weerts Advies

Weerts Aluminium Advies is hét adres voor al uw binnen zonwering en raamdecoratie. Wij leveren een uitgebreide collectie raamdecoratie, en daarnaast echte 100% binnen zonwering!

Luxaflex Weerts Advies

Rolgordijnen

Wij bieden een uitgebreide collectie rolgordijnen met eindeloze variatie aan mogelijkheden. Zelfs voor een eenvoudig rolgordijn bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook voor speciale rolgordijnen, denk hierbij aan lichtdichte rolgordijnen of XL rolgordijnen!

Klik hier voor meer informatie over rolgordijnen

Duo rolgordijnen

Deze rolgordijnen rollen achter elkaar langs met een gestreepte stof. Met een duo rolgordijn kunt u licht en zicht optimaal doseren. Duo rolgordijnen zijn leverbaar in vele kleuren en stofvarianten. 

Aluminium jaloezieën

Jaloezieën of in de volksmond luxaflex, zijn de welbekende horizontale aluminium binnen zonwering. Natuurlijk heeft de tijd ook in jaloezie land niet stil gestaan. Wij leveren maar liefst 5 verschillende uitvoeringen, namelijk de 16 mm lamel, de 25 mm, 35 mm, 50 en zelfs 70 mm lamel. deze 5 uitvoeringen zijn weer te combineren met talloze kleuren, biesbanden en bedieningsvarianten. 

Houten jaloezieën

De houten variant van de jaloezie, leverbaar in 2 uitvoeringen, 27 en 50 mm. Onze houten jaloezieën zijn vervaardigd uit echt hout voor een warme en luxe uitstraling. 

Lees hier meer over onze houten jaloezieën

Vouwgordijnen

Elegante vouwgordijnen zijn de aankomende trend voor 2014, met een breed scala aan uitvoeringen en kleuren, kunnen wij uw woonkamer nóg sfeervoller maken! Vouwgordijnen zijn onderhoudsvriendelijk en zorgen voor die elegante uitstraling waar u naar zoekt.

Bekijk hier onze vouwgordijnen

Plissé en Duette systemen

De plissé en duette systemen geven een zeer strakke en moderne 'feel' aan de kamer. Plissé's en duettes laten hun veelzijdigheid zien door de bottom-up manier van bedienen.

Klik hier voor meer informatie over Plissé en Duette systemen

Paneelgordijnen

Deze verticale banen gemaakt van rolgordijn stof of stringkoorden, geven een eigentijdse en strakke look aan de ruimte. ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos. 
Paneelgordijnen zijn bij uitstek geschikt voor grote ramen en schuifpuien.

Lees hier meer over Paneelgordijnen

Direct een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in en ontvang een offerte op maat. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

FORMULIER

 

Maps Weerts Advies
Marten Kuilerweg
7916 RJ Elim (Hoogeveen)
Contact Weerts Advies +31 (0) 528 352417
info@weertsadvies.nl
Openingstijden Weerts Advies Ma t/m Vr vanaf 10.00 tot 18.00
Za 9.30 tot 12.00 - En op afspraak
Facebook Weerts Advies

Vind ons leuk!

 

Weerts Advies

Contact Weerts Advies

+31 (0) 528 352417

Weerts Advies

Wat vinden onze klanten?

Binnen een week had ik een keurige offerte voor mijn garagedeur en 3 weken later zat de garagedeur er naar alle tevredenheid in. Keurig geïnstalleerd en top advies, wij zijn tevreden.

-Tim & Riny Bakens

Nieuwsgierig geworden?

Zonwering aanschaffen is geen dagelijkse bezigheid.   Weerts Advies helpt u graag om de juiste keuze te maken. Door de opgebouwde expertise geven wij u een goed advies. Vraag een offerte aan of maak een afspraak zodat u binnenkort kan genieten van uw nieuwe product.

Vrijblijvend advies

Ons werkgebied en services